Ulice 27.8.2012 - 2226. díl

Liškovi už budou doma z prázdninové dovolené. Anča by se moc ráda podívala na fotky, které tam pořídili. Frantovo odmlouvání, že jsou přece v počítači, nezabere. Chtě nechtě se děti budou muset vypravit do fotolabu a nechat fotografie vyvolat.

Anče to ale stejně nedá a do Frantova notebooku se podívá. Jenže místo snímků z prázdnin ji tam bude čekat pořádné překvapení. Film pro dospělé... Jak Anča na tenhle objev zareaguje? A jak Bedřich? Kde se takový film ve Frantově počítači vzal? Co jim k tomu přistižený Franta řekne?

Peškův výbuch kvůli Kláře
Poslední prázdninové pondělí bude jako vymalované. Obloha bez mráčku, pan Pešek výborně naladěný, Máňa na procházce navýsost spokojená. Zatímco čerstvým lívancům od Henryho Vlastimil hravě odolá, jeho výbornému točenému nikoliv. Nejdříve si ale bude chtít vyřídit kontrolu u doktora, na kterou ho Libor Seidl pozval. Ta bude probíhat celkem hladce až do okamžiku, kdy se ho Libor zeptá na Kláru Peškovou uvedenou jako kontaktní osoba v jeho zdravotní kartě. V tu chvíli bude zle... Co se Libor dozví od rozjetého pana Peška? A co později od Amálie? Dá Vlastimil i tentokrát na Amáliiny rady?

Jardovo maximální nasazení
Jarda bude v jednom kole hned od rána. Jeho nový šéf ho pořádně prohání od nevidím do nevidím. Jarda si tak své rodiny příliš neužije a bohužel ani ona jeho. Lenka si jen nerada zvyká, že doma se musí o vše postarat sama. I o takovou mužskou činnost, jako je třeba koupě, smontování a přidělání poličky na stěnu... Jak si Lenka poradí? S čím se svěří Miriam? Čím Miriam překvapí svého syna? A proč si bude Lenka dělat o Jardu starosti?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 27.8.2012 - 2226. díl