Ulice 28.8.2012 - 2227. díl

Libor, Amálie a Vlastimil si již zvykli na společné snídaně. Tentokrát však bude nálada trochu váznout kvůli Vlastimilovu včerejšímu výbuchu v ordinaci.

Amálie svým neomylným šestým smyslem vycítí, že by měla nechat chlapi o samotě. Odchod od stolu elegantně svede na Máňu a její venčení. Libor se panu Peškovi omluví za to, jak ho naštval. Vlastimil se na oplátku omluví jemu. Nemohl tušit, že se o Kláře nerad baví. Zároveň se mu svěří, k čemu díky Amálii včera dospěl. A protože si s tím nebude vědět rady, Libor mu hned pohotově nabídne pomoc... Jakou? Bude účinná? Co pana Peška zaskočí? A c o dnes udělá obrovskou radost Liborovi? Z čeho však bude mít obavy?

Lenka s Mirinkou dnes vyprovodí Miriam do školy.
Kdyby to bylo jen na Lence, hned by se do školy vrátila. Jenže s Jardou se domluvili, že ještě rok bude s malou doma. To ovšem netuší, jaké překvapení si pro ni Boženka Puklická přichystá. A další bude mít i pro Miriam. Ta jen zalapá po dechu, až se dozví, co si na ni Boženka vymyslela... Čím ředitelka Puklická Miriam tak zaskočí? A čím dostane Lenku? A proč bude dnes doma u Hejlových dusno?

Lídiny narozeniny se blíží.
Monika si proto pozve sestru do Coolny, aby z ní vypáčila, jaký dárek by si přála. Jinak se bude muset spokojit s psychologickým slovníkem. Rozzářená Lída se jí svěří, že ten největší dárek si prostě nadělí sama. Jaký? Jen co ho Monice prozradí, málem jí vypadnou oči z důlků. Sestřino nadšení s ní rozhodně sdílet nebude. Spíš si dá pořádného panáka... Proč? Čím ji Lída tak vykolejí? Jak to bude vidět Mára? A čím Olda dnes překvapí Jitku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 28.8.2012 - 2227. díl