Ulice 30.8.2012 - 2229. díl

U Farských bude po včerejší ostré výměně názorů stále husto. Olda by si Jitku rád udobřil, a tak nabídne nejprve společnou snídani a poté i řešení, jak naložit se zájezdem do Říma. Dají ho jako dárek Lídě k narozeninám.

Jitku Oldův nápad ihned nadchne. Jenže ono to nebude zdaleka tak jednoduché, jak si oba dva představují. Jen co se Olda sejde s Honzou, aby s ním zájezd prodiskutoval, bude zle. Honza ho zasvětí do vlastních plánů, které Oldu ani trochu nepotěší... Co se Olda od Honzy dozví? Čím dnes Romana se Simonou naprosto vykolejí Jitku? A čím mámu dostane Monika? Co bude po návštěvě Coolny Jitce vrtat hlavou? A jak to nakonec dopadne s Oldovým zájezdem do Říma?

Maxova překvapení
Boris bude z blížících se vyrovnávacích zkoušek pořádně vynervovaný. Max s Kateřinou by ho rádi nějak povzbudili, ale ani jednomu z nich se to zpočátku moc dařit nebude. Max proto udělá v dané chvíli maximum, aby mu zajistil hladký průběh zkoušek. Nejprve se vypraví do školy za ředitelkou, poté mu domluví netradiční procvičení angličtiny... Zaberou Maxovy metody? Čím později překvapí ještě i Kateřinu? A jaké setkání bude pro Maxe příjemným bonusem dne?

Lumírova služební cesta
Jarda dnes dorazí z práce dříve, aby mohl Bedřichovi pomoci s rozložením stojanů z výstavy. Lence přizná, že si u manuální práce rád odpočine od svého šéfa. Ani v Bedřichově dílně ale nebude vládnout obvyklá pohoda. Na Hrihorije padne jeho chandra, Lumír se tam zase přijde uklidnit po hádce s matkou... Čím Nyklová Lumíra vytočí? Co mu zdvihne mandle už v práci? Čím ho naopak potěší Jarda? A koho budou chtít vzít zítra ještě do party?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 30.8.2012 - 2229. díl