Ulice 4.9.2012 - 2232. díl

Kateřině budou stále vrtat hlavou karty Hrihorije, které si včera vytáhl. Takovou kombinaci si žádný její klient ještě nevyložil. Sama si nakonec pro Hrihorije zajde do dílny, aby včerejší výklad dokončili a aby mu vysvětlila, co která karta znamená.

Hrihorije symbolika karet osloví. Přesně takhle to cítí i on sám – je v mrtvém bodě, čeká ho prudká změna, opustí něco, na čem mu záleží, nastane u něj důležitý životní obrat... Proč bude Hrihorij z Kateřinina výkladu nadšený? Co všechno mu potvrdí? Proč se Hrihorij večer pohádá s Lumírem? S jakými následky?

Dilema zaláskovaného Franty
Boris by si rád zahrál s Frantou fotbal, jenže ten už má jiné plány. Viki slíbil, že s ní zajde do skateparku. Když ale uvidí Borisovo zklamání, fotbal mu hned po vyučování slíbí. Viki to vezme a hbitě navrhne jiný společný program – kino od osmi večer. Franta na to kývne, ovšem jak se později ukáže, nebude zdaleka tak jisté, že svůj slib splní... Jak Franta pochodí u Bedřicha s prosbou o alibi? Proč bude lhát Borisovi? Co Frantu večer pořádně vyděsí? A čím dnes v jeho třídě zaboduje Tomáš Jordán?

Jarda mezi rodinou a kamarády
Nový šéf Jardu pěkně prohání. Občas si ale Jarda umí dupnout, hlavně když se jedná o rodinu. Lenku dnes ujistí, že jí Miri pohlídá, aby mohla v klidu vyrazit s Miriam do divadla. Jenže to ještě nebude tušit, že Lumír pořádá steakové hody, na které je samozřejmě zvaný. Jak to ale udělat, aby splnil svůj slib Lence a současně si užil další pánskou jízdu s Lumírem, Bedřichem a Hrihorijem? Jak toto velké dilema Jarda vyřeší? Co všechno se odehraje u Lumíra? A co potom v Ulici? Proč Jardovi, Bedřichovi a Hrihorijovi půjde o život? Co dnes otřese celou Ulicí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 4.9.2012 - 2232. díl