Ulice 6.9.2012 - 2234. díl

Oldovi s Jitkou se ráno dost uleví, když jim dorazí balíček s dárkem pro Lídu. Olda ho hned začne vybalovat, aby ho sám náležitě vyzkoušel a prokoumal. Nadšená Jitka pak zajde za Monikou domluvit s ní detaily oslavy Lídiných narozenin.

Krátce po mámě dorazí za sestrou i samotná Lída, jež bude mít obrovskou novinu. Takovou, že Monika jen zalapá po dechu. Zářící Lída jí oznámí, že je těhotná... Jak proběhne oslava Lídiných narozenin? Komu všemu se Lída svěří se svým těhotenstvím? A jak přijme všechny dárky, jež dostane od svých blízkých?

Dobré zprávy pro Bedřicha
Popálená záda budou dávat Bedřichovi zabrat. Jakmile za ním ale přijde do nemocnice Anča, okamžitě se pochlapí a po sykání od bolesti nebude ani památky. Ančina návštěva ho potěší dvojnásob. Jednak bude rád, že ji opět vidí, jednak ocení její dárky – rumové pralinky a hlavně elektronickou cigaretu. Kouření mu totiž momentálně chybí ze všeho nejvíc. Dobré zprávy dnes budou mít pro Bedřicha i lékař a Jarda... Čím Jarda a lékař Bedřicha potěší? Co chystá Anča s dětmi? Čím Anča překvapí doktora Seidla? Co zasáhne ji i Zuzanu? A co dnes bude hodně náročné pro Lumíra?

Liborova večeře
Amálie bude ráda, že se její syn opět vrací do života. Dnes dokonce pozve ji a pana Peška na speciální večeři, kterou pro ně sám ukuchtí. Při přípravě přitom míní využít znalosti nabyté na speciálním kurzu japonské kuchyně. Jakmile pan Pešek zjistí, že se budou podávat ryby, zajásá... Jaké překvapení pana Peška u Libora čeká? Jak dopadne Liborova večeře? A s čím se později Liborovi svěří pan Pešek?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 6.9.2012 - 2234. díl