Ulice 10.9.2012 - 2236. díl

Libor si bude užívat rána s Adamem. Jejich společnou snídani přeruší příchod Karolíny, která si pro syna přijede daleko dříve, než Libor počítal. O dobrou náladu Libor definitivně přijde ve chvíli, kdy se bude chtít s Karolínou domluvit na dalším víkendu se synem.

Igor má totiž s Karolínou i Adamem své plány. A ty těžce narazí na Liborovy pravidelné víkendovky se synem... Podaří se Liborovi s Karolínou domluvit? Co na to Igor? Kterému z nich dá Karolína za pravdu? Jak se nakonec rozhodne? A co dnes zarmoutí pana Peška? Proč opět vyhledá Liborovu pomoc?

Vzkaz od Admirála
Bětku ráno vzbudí až tátův telefonát. Stane se jí přesně to, čeho se tak obávala. Hned první pracovní den po dovolené zaspí. Rychlé sprcha, ještě rychlejší balení věcí a úprk s bagáží do tátovy firmy. Matěj ji v tom však nenechá. Kvůli ní vstane nejen v hodinu, kdy je zvyklý ještě tvrdě spát, ale dokonce ji i vyprovodí do práce, aby jí pomohly s báglem. Po návratu domů na něj bude v bytě čekat hned několik překvapení... Čím ho Bětka potěší? A čím naopak dost znejistí? Jak se Bětčin otec vyrovná se svým rivalem? A jaký bude návrat Terezy a Vojty z jejich prázdninového putování?

Pomoc pro Bedřicha
Jarda ráno přizná Lence, že Bedřichovi pomohl v jeho nelehké situaci půjčkou. A trochu nejistě dodá, že mu nabídl sto tisíc korun. Lenčina reakce ho však mile překvapí. V jeho rozhodnutí ho podpoří a ocení jej. Peníze po Cyrilovi bere jako Jardovo dědictví, se kterým má právo naložit, jak uzná za vhodné. Jarda ji ovšem vyvede z omylu. Ty peníze patří jim všem... Jaké zprávy bude mít Lumír o vyšetřování požáru? Čím Bedřicha potěší Jarda? Čím Lumír? A čím dnes Lence uleví Miriam?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 10.9.2012 - 2236. díl