Ulice 21.9.2012 - 2245. díl

Thea bude na Štěpána stále pořádně nabroušená. Hned ráno zajde za Terezou, aby si jí postěžovala, jaký je sobec. Přestože má Tereza se Štěpánem své zkušenosti, tentokrát se ho zastane.

Podle Terezy jde Štěpánovi hlavně o Theu, snaží se ji chránit. Jenže o něco takového Thea rozhodně nestojí. A to řekne i mámě, kterou bude přesvědčovat, aby do Francie přeci jen odjela. Pepina s Borisem ji tam potřebují. Ona se tady o Boriska postará sama, bez Štěpána. Ovšem Kateřina bude stejného mínění jako všichni ostatní. Nyní by se měli Thea se Štěpánem věnovat sami sobě, ne se starat o druhé. Večerní hádka s Theou bude hodně mrzet i Štěpána, jemuž bude dělat vrbu Matěj. Vzhledem k tomu, že Borise velmi dobře zná, ujistí Štěpána, že se s ním dá úplně v pohodě vyjít... Odstěhuje se Thea k Libušce, jak si naplánovala, aby se mohla postarat o Borise? Proč se vypraví za Libuškou? Čím Theu zaskočí Štěpán? Čím pak překvapí Kateřinu?

Janovo rozhodnutí
U Farských bude ráno panovat pohoda. Lída bude jen zářit. Rodiče překvapí čerstvým pečivem k snídani i slibem, že než se vrátí z dovolené, s Janem se jistě usmíří a bude zase bydlet s ním. Stále bude věřit, že až si s Janem v klidu promluví a vše si vysvětlí, odpustí jí, že ho oklamala. Nastalou situaci bude chtít konečně vyřešit i samotný Jan. Odpoledne se za Lídou vypraví, aby si udělali ve všem jasno... S čím Jan za Lídou přijde? Usmíří se? Přestěhuje si ji zase k sobě?

Zprávy od Světlany z Ruska
Dnes se z Ruska vrátí Lumír. Všichni se tak konečně dozví, jak to bude s pohřbem Hrihorije. Štamgasti by se s ním ale rádi rozloučili i jinak. Posezením a zavzpomínáním na něj v jeho oblíbené hospodě – u Henryho. Jardu s Bedřichem jejich nápad nadchne stejně jako Henryho. Zatímco Bedřich se hned nabídne, že by zahrál Hrihorijovy oblíbené songy, Henry slíbí, že uvaří jeho speciální a vyhlášený guláš... Jaké novinky z Ruska Lumír přiveze? Jak to bude s posledním rozloučením s Hrihorijem? Proč budou všichni roztrpčení? A co zarazí Nyklovou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 21.9.2012 - 2245. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz