Ulice 25.9.2012 - 2247. díl

Vilma Nyklová se bude hned po ránu chlubit Růže novým šálem od Světlany. Zároveň ale bude mít plnou hlavu starostí, co jí dát na oplátku. Podle Růži by se Světlaně mohly hodit kožené rukavice, jenže to Nyklová ihned zavrhne. Copak si Růža neuvědomuje, jak jsou drahé? Ona myslela spíš nějakou památku na Prahu. Co třeba hrníček s vyobrazením Hradčan?

Zatímco Nyklová bude přemýšlet, čím Světlanu obdarovat, samotná Světlana bude stále zvažovat, zda souhlasit s rozlučkovým večerem na počest jejího tragicky zasnulého bratra. Ingrid přizná, že ji překvapilo, jak tu měli lidi Hrihorije rádi. Současně však připustí, že ona to prostě nezvládne, loučit se s bratrem takhle na pokračování... Co jí Ingrid poradí? Bude Světlana nakonec s rozlučkovým večerem souhlasit? A jaký bude její dnešní večer s Lumírem? S čím se mu svěří? Dá se vrátit čas?

Liborův boj o Adámka
Vlastimil Pešek dnes zaskočí Amálii i Libora pozváním na oslavu narozenin. Rád by ji totiž uspořádal v rodinném kruhu – s nimi, dcerou Klárou a vnučkou Adrianou. Jako první se vzpamatuje Amálie. Nenápadně naznačí, jestli to přeci jen nebude velká křeč seznamovat se při takovéto oficiální příležitosti. Vlastimil v tom však žádný problém vidět nebude, a tak Libor s Amálií nakonec jeho pozvání s dobře skrývanými rozpaky přijmou. Libora dnes bude ale daleko více trápit jeho nárok na Adámka. Dokonce bude odhodlán se kvůli němu i soudit... Bude to nutné? Jak dopadne jeho dnešní setkání s Karolínou? Domluví se? Na čí stranu se v tomto sporu Karolína postaví? Kdo má větší nárok být zapsaný jako otec v Adámkově rodném listě? Libor, nebo Igor?

Vojta chce odjet co nejdříve
Tereza i Vojta budou stále přešlí ze vzájemného nepochopení. Tereza se bude tajně modlit, aby si Vojta cestu kolem světa rozmyslel nebo ji aspoň odložil po její bakalářce. Potom by jela s ním, jak mu slíbila. Jenže Vojta nebude chtít tak dlouho čekat a ztrácet další rok života... S čím se Vojta svěří Matějovi? A s čím Tereza Thee? Čím Theu překvapí? A čím pak Thea zaskočí Štěpána?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 25.9.2012 - 2247. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz