Ulice 26.9.2012 - 2248. díl

Libor bude po jednání s právníkem hodně přešlý. I kdyby podal u soudu žalobu na určení otcovství, není vůbec jisté, jestli se tím bude někdo zabývat. Otec už v Adamově rodném listě prostě jednou zapsaný je, bez ohledu na to, jaká je pravda.

Liborovi tak zbývá jediné – domluvit se s Karolínou po dobrém. Jakmile by ji hnal k soudu, o Adama by zcela určitě přišel. Jenže to nebude po jeho včerejším výbuchu jen tak. Naděje ale umírá poslední, a tak ji i dnes požádá o schůzku. Karolína na ni přijde se Zdenou, jejíž rada bude jasná: „Máš Igora, vykašli se na Seidla.“ Poslechne ji Karolína? S čím se Zdeně svěří? Čeho se obává? Jak dopadne její dnešní setkání s Liborem? Co se od ní dozví Igor? A jak pochodí Vlastimil Pešek se zařizováním své narozeninové oslavy?

Vojta chce odjet co nejdříve
Ranní pohoda mezi Terezou a Vojtou zmizí ve chvíli, kdy se nechtěně dotknou jejich bolavého tématu – Vojtova odjezdu a Tereziny školy. Přestože se mají rádi a chtějí být spolu, ani jeden z nich neví, jak z tohoto začarovaného kruhu ven. Vojta si navíc po rozhovoru se Štěpánem o premiéře jejich filmu uvědomí, že tou dobou už chce být dávno pryč... Čím Vojta Štěpána namíchne? Čím zaskočí Terezu? Co si o jeho touze vycestovat myslí Matěj s Bětkou? S čím se jim Vojta svěří? A s čím Tereza Štěpánovi a Thee? Co jí Štěpán nabídne?

Jarda si užívá nezaměstnanosti
Lenka si dnes po dlouhé době pořádně přispí. O Mirinku se ráno postará Jarda, jenž si užívá volna a své nezaměstnanosti. A taky chvil strávených s dcerou. Pro Lenku to znamená alespoň malou úlevu od jejích mateřských povinností. Po dlouhé době tak bude mít volné dopoledne jen pro sebe. Jenže místo malování nakonec stejně skončí u úklidu... Jak si dopoledne s Mirinkou zatím užije Jarda? Co má dnes ještě v plánu? Co všechno ho čeká kvůli založení jeho nové firmy? Jak je na tom Bedřich? A s čím se Lumír dnes svěří Denise ohledně Světlany?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 26.9.2012 - 2248. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz