Ulice 27.9.2012 - 2249. díl

Mezi Terezou a Vojtou bude stále napětí, i když Tereza se bude snažit prolomit ledy. Bude ale stačit zmínka o Štěpánově dokumentu, aby Vojtova nálada klesla na bod mrazu.

Na Terezu toho bude najednou až až. Nabručený Vojta, setkání s jeho mámou, která na ni bude apelovat, aby mu cestu kolem světa za každou cenu rozmluvila, a do finále ještě i Štěpánův dokument… Jak Tereza dnešní den zvládne? Jak ustojí návrat do minulosti při sledování Štěpánova filmu o Vojtovi? Jak to mezi ní a Vojtou vlastně je? Překonají společně i tuto krizi?

Jaká bude rozlučka s Hrihorijem?
Lumír bude po ránu nebývale skleslý. Starostlivé matce se svěří, že je to kvůli Světlaně. Bude si vyčítat, jak s ní všechno zbabral. Navíc na něj dolehne i Světlanin zítřejší odlet do Moskvy. Kdoví, kdy ji zase uvidí. Matka ho bude marně utěšovat tím, že Světlana zase někdy přiletí. Lumír pookřeje až po jejím prorokování, že jí to s Millerem stejně dlouho nevydrží. U Jardy s Lenkou naproti tomu bude panovat ranní pohoda. Jarda si užívá, že je tatínkem na plný úvazek, Lenka je šťastná, že se dceři i jí opět věnuje. Jarda dnes bude mít ale také plnou hlavu zařizování páteční rozlučky s Hrihorijem. U Henryho se v poledne sejde rozlučkový výbor, aby vše do nejmenších detailů naplánoval… Kdo si co vezme na starost? S kým se Bedřich u Henryho nečekaně setká? Čím zaskočí večer Frantu? A proč bude Nyklová zase nespokojeně brblat?

Viki mezi Frantou a Borisem
Boris si Frantovi postěžuje na babičku. Najednou s ním před svým odjezdem do Francie řeší takové věci, jako je třeba oblečení. Na druhé straně ocení, že na rozdíl od They se Štěpánem neprudí. Ze stěhování k nim nebude ani trochu nadšený. A radostí nebude skákat ani z Frantovy nabídky, aby si po škole někam vyrazili ve třech – ještě i s Viki. Ona je ta poslední, s kým by se chtěl právě teď dělit o Frantu, jediného pořádného kamaráda, kterého má… Čím Viki Borise nakonec dostane? S čím se Boris později svěří babičce? A chodí Franta s Viki?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 27.9.2012 - 2249. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz