Ulice 4.10.2012 - 2254. díl

Anča s Richardem budou mít v pekařství plné ruce práce. Netrpělivě budou vyhlížet Zuzanu, která stále ne a ne dorazit. Její nepřítomnosti si všimne i Nyklová. Okamžitě si pro ni bude chtít zajít a pozdní příchod si s ní vyřídit.

Anča Nyklovou předběhne a za Zuzanou se vypraví sama. Jenže do pekárny ji nepřivede. Zuzaně bude ještě hůř než včera... Jak Anča Zuzanu omluví u Nyklové? Co jí řekne? Jak zlé to se Zuzanou je? Proč si o ni budou dělat všichni starost? A čím ji dnes překvapí Max?

Vlastimilova loď, Adrianina lest
astimil si bude po ránu zálibně prohlížet fotografii své lodi, kterou dostal jako dárek od Kláry a Adriany. Amálii přizná, že se na ni půjde podívat co nejdříve. Když mu Amálie nabídne svůj doprovod, Vlastimil se začne vykrucovat. Nakonec z něj vyleze, že by šel nejraději sám. Ale hned Amálii ujistí, že na vyjížďku s ním pojede jako první. Amálii to bude mrzet, ovšem před Vlastimilem nedá nic najevo. Zato synovi se v ordinaci svěří se svými obavami a špatným pocitem z Kláry i Adriany. Dokonce připustí, že se jí zdálo, jako by Klára s nimi soutěžila, kdo dá Vlastimilovi lepší dárek... Jaký pocit měl z Kláry a Adriany Libor? Prokouknou dnes Libor s Amálií Adrianinu lest, když si za Liborem přijde pro léky na alergii? A čím Vlastimil překvapí Amálii i Libora?

Jarda s Bedřichem rozjíždějí svoji firmu
Jarda i Bedřich budou mít po včerejší oslavě jejich partnerství v nové firmě hodně těžké ráno. Jardu bude královsky opečovávat Lenka, aby co nejdříve zametl se svou kocovinou a mohl jít na domluvenou pracovní schůzku. Jen co se Jarda trochu probere, zavolá Bedřichovi, aby mu společné jednání připomněl. Bedřich sice nebude ani trochu ve formě, ale slíbí mu, že se hodí do gala a na schůzku půjde s ním... Čím Bedřich Jardu pobaví a Nyklovou s Ančou překvapí? Jak dopadne první Bedřichovo a Jardovo jednání s případným obchodním partnerem? S čím se Jarda později svěří Lence? Co ti dva chystají na Miriam? A jak bude spokojený s průběhem pracovního jednání s Jardou a klientem Bedřich?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 4.10.2012 - 2254. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz