Ulice 5.10.2012 - 2255. díl

Jarda má dnes v plánu „úřední opruz“. Tak trefně nazve běhání po úřadech, aby sehnal všechna potřebná potvrzení pro založení firmy. Ještě před odchodem se s Lenkou domluví, že tento večer řeknou Miriam o svatbě. A že to udělají trochu slavnostněji.

O tom, že Jarda se chce opravdu ženit, už nemůže být pochyb. Dnes se o svatbě totiž dozví nejen jeho matka... Komu všemu Jarda o svém sňatku s Lenkou řekne? Jak novinku sdělí Miriam? Co dnes bude právě Miriam dělat velké starosti? A čím Jarda znovu překvapí Lenku?

Thein odjezd, Štěpánovy obavy
Thea bude mít ráno plnou hlavu starostí. Jednak se bude připravovat k odjezdu na víkendovou školní akci, jednak vypravovat Borise do školy a do toho ještě instruovat Štěpána, co všechno je zapotřebí doma udělat. Zároveň se bude obávat, jestli to bez ní kluci těch pár dní zvládnou. Zatímco ji Štěpán s nadhledem ubezpečí, že bez problémů, před Monikou později přizná barvu. Přeci jen mít bude mít z nadcházejících dnů trochu obavy. Aby měl Borise celou dobu na očích, bude ho muset vzít s sebou na víkendové natáčení... S čím se Thea svěří Tereze? Proč chce Štěpán před Theou obstát v péči o Borise? Jak budou Štěpán s Borisem po Theině odjezdu spolu fungovat?

Odolá Zuzana Maxovu pozvání?
Max se bude těšit na schůzku se Zuzanou. Od rána bude v krámku seřizovat přístroj na kávu, aby byla opravdu prvotřídní. Thee dokonce odmítne sehnaný záskok s tím, že dnes chce být v krámku sám. Tím opět probudí její zvědavost. Své tajemství si však prozatím nechá jen pro sebe. Setkání s Maxem bude řešit také Zuzana. Jenže úplně jinak, než jak si Max představuje. Vyšle za ním posla, aby mu předal vzkaz... Jak Max Zuzanin vzkaz přijme? Čím ji opět zaskočí? Proč si budou Anča s Richardem dělat o Zuzanu stále větší starosti?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 5.10.2012 - 2255. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz