Ulice 8.10.2012 - 2256. díl

Mezi Štěpánem a Borisem bude od rána pořádné napětí. Důvodem bude víkendové natáčení, kvůli kterému bude hned ráno volat Štěpánovi naštvaný šéf. Štěpán přizná, že došlo ke zdržení a ujistí ho, že s sebou příště již žádné dítě brát nebude.

Borise to bude zjevně mrzet, protože příčinou zdržení je on a jeho nápad jít se projít do lomu, aniž by on tom Štěpán věděl. Pro Štěpána je to jasné porušení pravidel, na kterých se domluvili, a tak dá Borisovi tři dny zaracha. Ovšem podle Borise je trest neúměrný tomu, co se stalo. On nic neudělal, jen si s sebou zapomněl vzít mobil. A to nebude nic proti tomu, co se u Štěpána a They odehraje odpoledne. Boris si postaví hlavu a na zaracha se Štěpánovi vykašle... Proč si ti dva zase vjedou do vlasů? Proč Boris za sebou práskne dveřmi? Kam půjde? Podaří se Thee Štěpána a Borise usmířit? A jak bude vnímat Štěpánův a Borisův spor Libuška?

Hejlovi a Liškovi slaví
Jarda si už od pátku marně láme hlavu nad názvem své a Bedřichovy firmy. Lenku některé novotvary, jež vymyslí, hodně pobaví, stejně jako Miriam. Ta přijde ráno do školy celá rozzářená, až to bude Mojmíru Kalinovi i Božence Puklické podezřelé. Miriam se ihned pochlubí důvodem své výborné nálady – chystanou svatbou Jardy a Lenky. Zároveň přizná, že jí dělá starosti Jirka Hložánek. Má velmi časté absence a když už do školy dorazí, ani neprovokuje a nevyrušuje. Jako by to nebyl on. Doma se ale pokusí všechny školní trable hodit za hlavu. Tam bude tématem číslo jedna synova svatba a hlavně dnešní oslava jeho společné firmy s Bedřichem, na niž přijdou i Liškovi... Jaké překvapení si Jarda pro všechny přichystá? Čím zaskočí hlavně Lenku a Bedřicha? Proč bude dělat Aničce pozvání k Hejlovým těžkou hlavu? A jaký název pro svou firmu nakonec Jarda s Bedřichem a ostatními vymyslí?

Admirálův úlet
Matěj dnes bude vstávat sám. Admirál vzbudí Bětku už v šest hodin ráno, aby ji pozval na snídani. Pro Terezu je Bětčin táta trochu nevyzpytatelný, na rozdíl od toho jejich, jehož s bráchou v poslední době mírně zanedbávají. Navrhne proto Matějovi, že by tátu mohli někam pozvat. Domluví se hned na dnešní odpoledne. Ještě před srazem s tátou se Matěj uvidí s Bětkou, která mu vylíčí podrobnosti Admirálova pozvání na snídani. Právě udělal pilotní zkoušky, a tak si na ranní kávu zaletěli na Moravu. Matěj bude z dalšího Admirálova úletu u vytržení a hned začerstva o něm poreferuje tátovi a Tereze... Proč nebudou táta s Terezou sdílet Matějovo nadšení z Admirála? Co dnes potěší Vojtu? A jak to má s odjezdem na cestu kolem světa?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 8.10.2012 - 2256. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz