Ulice 17.10.2012 - 2263. díl

Borisovi bude po ránu pořádně zle. Naštvaného Štěpána ale tentokrát nic nezastaví. Tvrdě na něj udeří, kdo mu to svinstvo dal. Boris bude zapírat marně. Štěpán bude odhodlaný najít si viníka za každou cenu. Dokonce kvůli tomu Borisovi projede i jeho telefon, aby zjistil, s kým mluvil naposledy.

Jakmile Štěpán objeví v Borisově mobilu Mirkovo jméno, bleskne mu, že tohoto výtečníka zná. A protože se mu nebude moci dovolat nazpět, vypraví se do školy za Frantou. Ten nebude mít samozřejmě o ničem ani tušení. Rozzuřený Štěpán mu ale nažene takový strach, že mu prozradí, kam Mirek občas chodívá na oběd... Jak dopadne Štěpánovo setkání s Mirkem? Proč to Boris udělal? Co na jeho kousek řekne Libuška? K čemu se rozhodne?

Eddie chce bydlet s Markétou
Simona i Eddie si budou dělat velké starosti o vyčerpanou Markétu. Zatímco Simona zalarmuje hned ráno Jiřího, Eddie se vypraví za Terezou. Oba by Markétě rádi nějak pomohli, samozřejmě po svém. Simona přiměje Jiřího, aby se s Markétou setkal, Eddie rozjede akci stěhování. Markétu Tereze vylíčí v těch nejlepších barvách, takže ta nakonec bude s novými spolubydlícími souhlasit. Tím druhým by byl samozřejmě Eddie... Ale přistoupí na stěhování také Markéta? Proč o ni bude mít Jiří ještě větší starost než Simona? Co jí navrhne? A čím Markétu naprosto vykolejí její sousedka?

Nyklová si prosazuje kamery
Vilma Nyklová si dnes došlápne na Lumíra kvůli kamerovému bezpečnostnímu systému do pekařství. Chce ho tam mít co nejdříve, pokud možno ihned. Ať to stojí, co to stojí. Lumír jí bude domlouvat marně. Nyklová je odhodlána za každou cenu chytit zloděje, kterým je podle ní stoprocentně Anča... S čím se Anča svěří Bedřichovi? Co na podezření Nyklové řekne Růža? A čím Bedřicha s Ančou dnes nechtěně pobaví Franta?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 17.10.2012 - 2263. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz