Ulice 19.10.2012 - 2265. díl

Libora ráno překvapí telefonát od Mikiho. Žádný průšvih se naštěstí konat nabude. Naopak. Miki ho pozve na týdenní dovolenou na chatu do Skotska, kam odjíždí s rodinou, k níž se včera přestěhoval.

Libora Mikiho nabídka nadchne, jenže to na něj bude moc narychlo. Odpoledne si jede pro Adama, navíc se nemůže jen tak sebrat a zavřít ordinaci. Amálie to však uvidí jinak. Pro ni něco takového nebude neřešitelným problémem. Daleko větší starosti jí bude dělat Adriana, která se opět objeví v ordinaci… Jak Adriana v ordinaci pochodí? Proč se za Liborem vypraví dokonce i domů? Čím ho naprosto vykolejí? A co vzbudí v Amálii podezření, že Adriana na ně šije pořádnou boudu?

Vzpoura proti Nyklové
Bedřich hned ráno zavolá Jardovi, aby s ním probral bezpečnostní kamery u Nyklové. Na internetu si našel, že pořizování záznamu je protizákonné, pokud to nepovolil Úřad pro ochranu osobních dat. Jarda zběhlý v zákonech mu to potvrdí. Bedřich proto doporučí Anče, aby tento zákon použili proti Nyklové. Bude si jist, že se kamer rychle zbaví. Anče se to ale zpočátku moc zdát nebude. Nerada by skončila s výpovědí, zvláště nyní, kdy na tom nejsou finančně zrovna nejlépe. Ovšem když přijde do práce, Zuzana bude opět v ráži. Nakonec se všichni z provozu shodnou, že na Nyklovou se zákonem přeci jen vyrukují… Jak vzpoura zaměstnanců dopadne? Co se bude dít poté, co Nyklová přede všemi obviní Anču z krádeže? Kdo se jí zastane? Jak bude nepříjemnou situaci v pekařství řešit Lumír? Dostane jeho matka konečně rozum?

Jak probrat Oldu k životu?
Olda bude úplně bez jiskry. Zatímco Jitka se bude vypravovat do práce, Olda bude apaticky sledovat dokumenty v televizi. Jitčiny domluvy, aby si udělal nějaký program, oholil se a šel třeba ven, budou marné. A podobně pochodí i Lída, jež se ho bude snažit probrat k životu. To se povede až Márovi… Co si Mára na Oldu vymyslí? A co na to řeknou holky Farské?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 19.10.2012 - 2265. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz