Ulice 23.10.2012 - 2267. díl

Lída se dnes postará Monice a Márovi o pořádně rušné ráno. Ti dva se nestačí ani rozkoukat po společné noci v Coolně a už budou muset řešit rozjetou Lídu. Oběma totiž oznámí, že se stěhuje. Teď hned.

Zpráva o stěhování ovšem nebude jedinou novinkou, se kterou se Lída pochlubí. Zkoprnělé Monice oznámí, že končí i se školou. Moničiny domluvy nepomohou. Lída se prostě rozhodla k radikálním změnám. A začne je uskutečňovat okamžitě... Jak Lídiny novinky přijmou rodiče? K čemu se odhodlá Olda? Čím Lídu překvapí Honza? Kde dnes bude Lída spát?

Krize v pekařství
a Nyklovou naplno dolehne nedostatek zaměstnanců v pekařství. Lumír ji brzy ráno zastihne v kuchyni spící nad šálkem kávy. Pro něj to bude jasný signál, že bez Liškové to v provozu nepůjde. Jenže tvrdohlavá Nyklová ani tentokrát svoji chybu neuzná. Stále bude věřit, že se bez Anči obejdou a že se dnes objeví v pekařství Růža. Ta se jí ale postará o nemilé překvapení v podobě oznámení, že je nemocná a do práce hned tak nedorazí. Nejlepší den dnes nebude mít ani Anča. Přestože pracovat chce, zjistí, že najít si práci, není v dnešní době ani trochu jednoduché... S čím vším se bude muset Anča potýkat? A s čím Bedřich s Jardou, kteří stále hledají prostory pro svou novou dílnu? S čím se Zuzana svěří Anče? A co Frantovi navrhne Ema, která vyslechne rozhovor Anči a Zuzany?

Boris na dně
ezi Borisem a Štěpánem bude stále panovat napětí. Jen co Boris přijde ze školy domů, Štěpán vybouchne. Boris ho svým úřadováním v kuchyni vyruší od práce. Pro Borise to bude poslední kapka. Raději se sebere a zmizí z bytu. Štěpánovu snahu o usmíření odmítne. Raději se vypraví za mámou do léčebny, i když nebudou návštěvní hodiny... Jak Borisova návštěva mámy dopadne? S čím vším se jí svěří? K čemu se Libuška rozhodne? Co na to řekne její doktorka? A čím později Boris mámu zaskočí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 23.10.2012 - 2267. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz