Ulice 25.10.2012 - 2269. díl

Bětka bude od rána básnit Matějovi o tátově domě. V nastěhování se k němu bude vidět jenom samé výhody. Matěj ale bude o poznání zdrženlivější. Byl by daleko raději, kdyby někde bydleli jen sami dva.

Matěje příliš nepotěší ani Admirálova nedočkavost. Kdyby to bylo na něm, naloží Matěje na motorku hned ráno, aby mu jeho nové bydlení ukázal. Nebude pochybovat o tom, že s Bětkou jeho nabídku přijmou... Čím Bětku zchladí Kristýna? Jak dopadne obhlídka Admirálova domu? Čím Bětčin táta Matěje nepříjemně zaskočí? Proč bude mezi Matějem a Bětkou nakonec dusno?

První zkouška pro Libušku
U Libušky a Borise bude od rána panovat pohoda. Oba si budou užívat, že jsou zase spolu. Nejprve vyrazí na velký nákup, pak si udělají královskou snídani. Boris dokonce odmítne Frantovu nabídku něco podniknout ve dvou, i když budou mít prázdniny a Viki odjede s rodiči na chatu. Libuška ale synovi domluví, aby Frantu kvůli ní nezanedbával. Zároveň ho ujistí, že odteď už budou zase pořád spolu. Sama se pak vypraví do svého studia, aby si zkontrolovala tetovací náčiní a mohla se co nejdříve vrátit do práce. Jenže ve studiu ji bude čekat nemilé překvapení. Jen co vezme do ruky tetovací pistoli, zjistí, že návrat do reality bude daleko náročnější, než si myslela... S čím vším se bude muset Libuška vyrovnat? Kdo jí pomůže? V kom bude mít v tomto náročném období oporu? Svěří se někomu, jaké nečekané komplikace řeší? Proč si o ni bude Thea dělat starosti? A proč se Thea kvůli sestře pohádá se Štěpánem?

Bedřich a Jarda hledají dílnu
Jarda s Bedřichem nebudou polevovat v obhlídkách vhodných prostor pro jejich novou dílnu. Jenže té pravé nebudou moci stále objevit. Všude bude něco. Bedřichovi nebude žádný prostor vyhovovat. Zatímco Jarda by už začal z nároků slevovat, Bedřich si bude stát za svým. Stráví tam možná převážnou část svého života. Rozhodně by výběr prostor neměli podcenit. I on ale trochu znervózní, když Jarda přijme první větší objednávku. Navíc se ukáže, že se Jarda spolu s Lenkou chystá na prodloužený víkend mimo Prahu... Jak chce Jarda tuto situaci řešit? Co bude dělat největší starost Lence? Čím ji Miriam uklidní? S čím se Lence svěří Jarda? A co ho později doslova nadchne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 25.10.2012 - 2269. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz