Ulice 29.10.2012 - 2271. díl

Vlastimil si bude dělat starost o Amálii. Od pátku, kdy od nich odešly Adriana s Klárou, je jako vyměněná – zamyšlená, bez úsměvu, jako by ji něco trápilo.

Když se Vlastimil Amálie na příčinu její proměny přímo zeptá, odpovědi se nedočká. To, čeho byla v pátek svědkem, bude Amálii ale natolik trápit, že požádá o radu Miriam. Neví, jak se v této situaci zachovat. Má říct Vlastovi, že Adriana k němu v pátek přišla zdrogovaná? Anebo má mlčet a tím riskovat, že Adriana s Klárou Vlastovi opět ublíží? Co Amálii poradí Miriam? Co všechno nakonec Amálie řekne Vlastovi? A jaká bude jeho reakce na Amáliinu upřímnost?

Jardova dílna
Mezi Lenkou a Jardou bude po víkendu velké napětí. Místo aby přijeli ze společného víkendu odpočatí a zrekreovaní, Lenka bude jen těžko držet nervy na uzdě. K výbuchu jí bude stačit zvonění Jardova mobilu, jež ji vzbudí již brzy ráno. Zatímco Jarda bude nadšený, že dílna, kterou s Bedřichem v pátek objevili, zřejmě bude jejich, pro zklamanou a naštvanou Lenku to bude poslední kapka. Jarda celý víkend protelefonoval s Bedřichem, takže ona z něj nic neměla... Jak si Jarda Lenku udobří? Vyjde mu schůzka ohledně nové dílny? A co bude trápit Miriam?

Zamilovaná Zuzana
Zuzana má plnou hlavu Maxe. Anče se svěří, že na něj v jednom kuse myslí. Přitom ani neví, kdy se zase vrátí. Podle ní by bylo nejlepší, kdyby to bylo za hodně dlouho. Chce na něj zase zapomenout. Proč? V její situaci je jakýkoliv vztah nemožný… Čím Max Zuzanu překvapí? Co jí na její pochybnosti a strachy řekne Anča? Dá Zuzana Maxovi šanci?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 29.10.2012 - 2271. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz