Ulice 31.10.2012 - 2273. díl

Na Zuzanu už toho bude moc. Se vším se svěří Anče, aby to v sobě nemusela dusit. Od rána bude mít od Maxe dalších šest nepřijatých hovorů. Copak mu může takhle lhát? Copak si s ním může takhle povídat a dávat mu falešné naděje? Čím dříve to skončí, tím lépe. Pro oba.

Zuzana bude odhodlaná Maxovi říci o své diagnóze hned, jak se vrátí z Francie. O to překvapivější pro ni bude novinka, že Max je již od úterka zpět. Zuzana už nebude čekat ani minutu. Z pekařství vystřelí přímo do Libuščina krámku, aby to všechno stopla... Jak Max zareaguje na její zprávu, že je HIV pozitivní? Znamená tohle konec mezi nimi? Proč dnes Zuzana předčasně odejde z pekařství?

Lumírova nabídka, Emina pomsta
Ema se hned ráno pochlubí holkám, že zadanou slohovou práci napsala o mámě a jejím nespravedlivém vyhození z práce. Dokonce se i sama přihlásí, aby ji mohla přečíst před celou třídou. O přestávce budou její kamarádky jen valit oči, jak skvěle to napsala. Překvapená bude také Božena Puklická, která nabídne Liškovým pomoc. Ema však její nabídku odmítne. Táta má opět práci, takže se budou mít zase dobře. Požádá ji ale, aby přestala chodit nakupovat k Nyklové... Jak bude chtít Liškovým pomoci Lumír? Přijmou jeho nabídku? Proč kvůli tomu bude Ema smutná?

Libuška končí s tetováním
Řepa se bude těšit na kávu s Libuškou. Dlouho se neviděli, bude lačný všech novinek, které u ní za tu doby nastaly. Zároveň bude zvědavý, jestli je už ze všeho venku. Radost ze shledání mu ale dlouho nevydrží. Libuška ho zaskočí zprávou, že s krámkem i tetováním končí... O co Libuška Řepu požádá? Opravdu chce s tetováním nadobro seknout? S čím se svěří Maxovi? Co jí bratr navrhne? A čím jí udělá radost Boris?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 31.10.2012 - 2273. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz