Ulice 1.11.2012 - 2274. díl

Vilmě Nyklové zvedne mandle hned po ránu jedna zákaznice. Nebo spíš její dcera. Odmítne k ní do pekařství vstoupit. Prý tam mají zlou šéfovou, která bezdůvodně vyhazuje lidi z práce. Dozvěděla se to ve škole. Tohle už bude pro Nyklovou opravdu silná káva.

Drbům, jež o ni Liškovi šíří, bude chtít udělat okamžitě přítrž. Celá dotčená si na Liškovy postěžuje Lumírovi, jen co se vrátí ze závazu. Jeho reakce ji však nepotěší. Vlastní syn se jí nezastane. A co víc, klidně přizná, že Anče našel novou práci... Čím Lumír rozjetou matku zchladí? Jak se Anče bude v nové práci líbit? Proč bude kvůli ní Ema naštvaná? Jak se Ančina nová práce promítne do života Liškových?

Práce pro Libušku
Libuška bude mít plnou hlavu starostí. V peněžence už nemá pomalu ani korunu, nová práce a tudíž i příjem v nedohlednu, nájem i další složenky na krku a k tomu ještě bude třeba někde vyčarovat peníze na živobytí, aby Boris nestrádal. Něco málo Libuška dostane od Řepy za tetovací nádobíčko, ale to její problém nevyřeší. Navíc bude muset ještě uklidňovat Borise, jenž bude chtít vědět, proč se zbavuje věcí na tetování... Kdo Libušce pomůže v těžkých chvílích? Čím ji překvapí pan Pešek? A čím Max? Co jí zvedne náladu? A čím Boris zaskočí Frantu?

Maxovo rande
Jen co Max otevře oči a probere se po ránu k vědomí, už bude volat Zuzaně, aby ji slyšel a popřál jí krásný den. Dokonce bude mít takové štěstí, že ji i uvidí. Z krámku vyjde právě ve chvíli, kdy Zuzana bude procházet kolem a mířit do pekařství. Max tak bude mít další příležitost ujistit ji, že mu na ní opravdu záleží. A také ji pozvat na rande... Jak jejich dnešní schůzka dopadne? Přesvědčí Max Zuzanu, aby mu dala šanci? S čím se jí svěří? Co mu Zuzana dnes prozradí? A proč Max poběží ze schůzky se Zuzanou hned za Libuškou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 1.11.2012 - 2274. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz