Ulice 2.11.2012 - 2275. díl

Lída si dá dnes ráno hodně záležet na svém vzhledu. Její pěkné oblečení i výrazné líčení neuniknou Oldovi. Hned se bude zajímat, kam se chystá. Když Lída oznámí, že na konzultace, Olda odtuší, že to určitě nebude k její „oblíbenkyni“.

Lída tátovi přizná, že k Honzovi. A bude na ní vidět, jak se těší. Olda ji však začne nabádat, aby na Jana moc netlačila. To podle něj chlapi nemají rádi... Vezme si Lída tátovu radu k srdci? Jak dopadne její setkání s Honzou? Proč se spolu sejdou ještě i odpoledne? Co Honzu vykolejí? S čím se svěří Márovi?

Libuška shání práci u Nyklové
Thea se bude chtít vidět hned ráno s Libuškou. Nikoliv kvůli Maxovi, jeho tajemné neznámé a příliš zasvěceným zprávám z pekařství. Kvůli Libušce samotné. Bude ji přesvědčovat, aby k Nyklové nastoupila. Podle ní na tom bude pořád lépe, než kdyby se šla zaevidovat na pracovní úřad. A hned jí všechny výhody práce u Nyklové předestře. Libuška se nakonec za Nyklovou vypraví. Ovšem dvakrát nadšeného přijetí se jí nedostane. Nyklová bude naopak hledat všechny možné i nemožné důvody, aby jí zájem o práci v pekařství rozmluvila. Když už nebude vědět kudy kam, vypálí na Libušku bez obalu, že ona hledá někoho spolehlivého... Jak Libuška na takovou urážku zareaguje? Proč to Nyklová později pořádně schytá od Lumíra? Podaří se dnes Libušce nějakou práci přeci jen sehnat? A proč na ni bude kyselý Boris?

Jirkova máma zase za Miriam
Miriam se bude marně pokoušet přesvědčit ředitelku Puklickou, aby s elektronickými třídnicemi nějaký čas ještě počkala. Zápasí totiž nejen se samotnou třídnicí, ale i s návodem, jak ji vyplňovat. Navíc jí dnes nepřidá ani setkání s matkou Jirky Hložánka. Ta za ní nepřijde kvůli synovu prospěchu a docházce, jak bude Miriam předpokládat. Paní Hložánková ji celá zoufalá požádá o pomoc... Co bude Jirkova máma po Miriam chtít? Jak proběhne její setkání s Jirkou? A co dnes Jirka s Weberem zase vymyslí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 2.11.2012 - 2275. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz