Ulice 6.11.2012 - 2277. díl

Jirkův otec nikdy nevyhrožuje nadarmo. Hned ráno zajde za ředitelkou Puklickou, aby s ní probral synův útěk z domova. Vzhledem k tomu, že Jirka není plnoletý a není možné se s ním domluvit, bude chtít jeho odchod z domova nahlásit odboru sociální péče.

Hložánek bude po škole požadovat vypracování posudku, v němž by bylo uvedeno, jaký je Jirka problémový žák. Protože se tato záležitost týká i Jirkovy třídní učitelky, zaskočená ředitelka ji k velké Hložánkově nelibosti přivolá… Vyhoví profesorka Hejlová Hložánkově žádosti? Proč si bude dělat o Jirku starost? Prozradí mu, co na něj otec chystá? Jak dopadne dnešní Jirkovo nečekané setkání s otcem? Čím Jirka později zaskočí profesorku Hejlovou?

Štěpán a Thea: romantika před bouří
Mezi Theou a Štěpánem bude hned od rána napětí. Štěpán Thee vyčte, s ním včera nešla na večeři s francouzskými šéfy reklamky, ve které dělá. Jenže Thea o ničem nevěděla, o pozvání jí nic neřekl. Štěpán se okamžitě ohradí, že mu ani nedala příležitost. Má plnou hlavu Libušky a své rodiny, nic jiného ji nezajímá. Sám si vzápětí uvědomí, že přestřelil, a Thee se omluví. Zároveň s ní bude chtít něco probrat. Jenže Thea už nebude mít čas, a tak se domluví na večer… Jaké překvapení Thea Štěpánovi přichystá? S čím se jí Štěpán svěří? Co s ní bude chtít probrat? A co jim překazí slibně načatý večer?

Markétina překvapení
Simona bude přešlá kvůli Markétě. Jiřímu si postěžuje, že se jí už jedenáct dní neozvala. Vůbec netuší, co se s ní děje a jak je na tom se sháněním nového bydlení. Jiří se rozhodne, že si s Markétou hned dnes promluví. Nejen kvůli tomu, aby jí domluvil. Hlavně s ní bude chtít probrat vyklizení pronajaté garsonky, aby ji mohl co nejdříve předat majiteli… Čím Markéta Jiřího překvapí? Jak Markéta zareaguje na jeho výčitky? Čím nechtěně zraní Simonu? S čím se pak Simona svěří Jitce?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 6.11.2012 - 2277. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz