Ulice 7.11.2012 - 2278. díl

Ani po ránu se atmosféra u They a Štěpána nezlepší. Jen co Štěpán vstane, nadhodí opět stáž ve Francii. Dnes by měl říct v reklamce své konečné rozhodnutí. Theu zaskočí zdůvodněním, proč chce na stáž odjet. Podle Štěpána by jim nyní pauza ve vztahu prospěla.

Pro Theu ale taková pauza znamená rozchod. Pokud s ní Štěpán nechce být, měl by jí to říct rovnou. Štěpán se ohradí, že je to právě naopak. Má pocit, že do života They už úplně nepatří, že je jí daleko bližší její rodina. On by byl ale rád, kdyby u ní byl na prvním místě, kdyby vše řešili spolu. Jenže Thea to má prostě jinak. Nechtěně se Štěpána dotkne, když opáčí, že on prostě žádnou pořádnou rodinu neměl, proto tohle nemůže pochopit... S čím se Štěpán později svěří Monice? A s čím Thea Maxovi? Proč se Max vypraví za Štěpánem? Co mu doporučí? Dovedou se Thea se Štěpánem ještě spolu bavit o věcech, které je bolí, aniž by se vzájemně zraňovali? A s čím dnes bude bojovat Libuška?

Eddieho vyznání
Markéta s Eddiem budou s Terezou a Matějem probírat svůj přesun do studentského bytu. Eddie hned Markétě nabídne pomoc se stěhováním. Sám toho moc nemá – jen pár svršků a skript. Markéta hbitě opáčí, že by mohl ve starém bytě nechat svůj příšerný kabát. Přestože Eddie nahlásí, že se ho nemíní vzdát, Matěje se vzápětí zeptá, jestli je opravdu tak hrozný. Zatímco Eddie bude svádět boje se svým zevnějškem, Markéta se bude snažit zkultivovat garsonku, ve které nyní bydlí. A protože si nebude vědět rady, zajde ze Simonou s prosbou o pomoc. Jenže ani tentokrát to nedopadne tak, jak si naplánuje... Čím dnes Eddie Markétu zaskočí? Proč Markéta zase zklame Simonu? A proč se u ní objeví v noci celá ubrečená?

Anča s Bedřichem v jednom kole
Jarda s Bedřichem jsou v jednom kole. Jarda se činí hlavně v kanceláři, Bedřich v dílně. Jarda dnes ale bude muset zabrat i ve výrobě, aby stihli odevzdat zakázku včas. Bedřich totiž slíbil Anče, že dnes večer bude doma s dětmi, protože Ema se stále nedokáže vyrovnat s Ančinými večerními úklidy. Ale rodinu má i Jarda, jenž se bude muset poprat s nářadím i lejstry k žádosti o grant... Jak si Jarda v dílně povede? Proč bude Bedřichovi volat SOS? Proč bude dnes večer Ema přešlá? A s čím se dnes vrátí z úklidu Anča?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 7.11.2012 - 2278. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz