Ulice 8.11.2012 - 2279. díl

Markéta se bude od rána utápět v depresi. Simoně si postěžuje, že už jí nikdo nezbyl, ani Eddie. Simona ji bude marně povzbuzovat, že o Eddieho přeci nepřišla. Jen od sebe nesmí odhánět lidi, které ji mají rádi.

Lépe na tom nebude po ránu ani Eddie. Ovšem ten na rozdíl od Markéty nebude mít jen depresi, ale i obrovskou kocovinu. Mára mu doporučí, aby se na Markétu vykašlal. Jenže právě to Eddie nechce... Proč Markétu sjede Jiří, jen co ji uvidí? Jak dopadne dnešní setkání Markéty a Eddieho? Bude to naprostý konec jejich přátelství, anebo spolu začnou chodit? S čím se Simona svěří Jiřímu? A co ji dnes úplně odrovná?

Vlastimilovy plány s Amálií
Vlastimil nebude mít zrovna nejlepší ráno. Opět ho chytnou záda. Náladu mu spraví až příslib masáže od Amálie a hlavně Klářin telefonát. Dcera se s ním domluví, že k němu dnes večer zajde na návštěvu. Na návštěvu však pozve mámu i s panem Peškem také Libor, který se včera vrátil plný zážitků ze Skotska. Ani Amálie, ani Vlastimil nebudou chtít už domluvené večery s dětmi rušit, a tak je stráví odděleně. To se bude hodit hlavně Kláře, která s tátou otevře pro ni dost ožehavé téma... Čím Vlastimil Kláru zaskočí? Co mu nabídne? Proč si o Vlastimila bude dělat čím dál větší starost Amálie? S čím vším se svěří synovi?

Emino trápení
Jen co Anča začne chodit uklízet i po ránu, u Liškových bude pozdvižení. Bedřich s dětmi hned první den, kdy budou ráno doma sami, zaspí. Zatímco Bedřich s Frantou se budou snažit časový skluz co nejrychleji dohnat, zklamaná Ema bude trucovat. Teď už mámu neuvidí vůbec... Čím Emu raní Franta? Proč přijde Ema domů naštvaná? Co ji trápí nejvíc? Proč bude mít kvůli ní Anča výčitky?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 8.11.2012 - 2279. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz