Ulice 9.11.2012 - 2280. díl

Ema bude stále trucovat kvůli Ančinu rannímu úklidu. Připravené snídaně ani přichystaného oblečení se netkne, ušitou chňapku zkritizuje. Kdyby ji máma poslouchala, věděla by, že jednotlivé díly měly být jen obšité. Bedřich jí proto slíbí, že to s ní Anička udělá o víkendu znovu. Ema jen kysele opáčí: „Pokud zrovna nebude v práci.“ A naštvaně odejde od stolu.

Tentokrát na ni nezaberou ani Frantovy domluvy. Ema má prostě pocit, že na ni všichni doma kašlou. Frantovi se dokonce svěří, že se cítí hodně osamělá. Jim bude naopak tvrdit, že si teď může dělat, co chce. U nich doma totiž věčně nikdo není. Dokonce odejde i o dvě hodiny dříve z vyučování… Proč Ema půjde za školu? Co bude doma, až se to dozví Liškovi? Řekne Ema Anče a Bedřichovi, co ji trápí nejvíc? Vyrovná se konečně s Ančinou novou prací?

Klára odkrývá své karty
Klára se dopoledne zastaví v ordinaci za Amálií, aby ji pozvala na oběd. Tu to hodně zaskočí. Pohotově se však vymluví na plnou čekárnu pacientů. Jenže Libor ji tentokrát nepodpoří. Udělá pravý opak. Na oběd s Klárou ji vyšle – k její velké radosti. Podle něj to je vynikající příležitost lépe ji poznat. V tom mu Amálie bude muset dát za pravdu. Kláru pozná opravdu dokonale. Vlastimilova dcera nebude kolem důvodu, proč ji na oběd pozvala, chodit jako kolem horké kaše. Otevřeně jí řekne, o co jí jde především… Jak na Klářinu upřímnost Amálie zareaguje? Co jí bude dělat největší starost? Proč si půjde pro radu k Miriam? Prozradí Vlastimilovi, co všechno se na obědě s Klárou odehrálo?

Zuzanino rande
Libuška dnes pozve Zuzanu na oběd, ale ta odmítne. Má již jiný program. Víc to před ní rozvádět nebude. S tím, že má rande s jejím bratrem, se jí nepochlubí. Později se bude snažit co nejrychleji zmizet z dosahu pekárny, aby ji s Maxem nikdo nespatřil pohromadě. Vysvětlí mu, že nechce, aby si lidi o nich dvou něco domýšleli… Co jí na to Max řekne? Jakým dárkem ji potěší? Čím ho naopak Zuzana nepotěší? A čím Max zaskočí Nyklovou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 9.11.2012 - 2280. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz