Ulice 14.11.2012 - 2283. díl

Mezi Jardou a Lenkou nebude ráno taková pohoda jako obyčejně. Ovšem jen do chvíle, než Jarda přednese Lence svůj další konstruktivní návrh – dnes se o malou celý den postará sám, aby ona měla několik hodin jen pro sebe.

Lenku Jardův zájem a snaha potěší, ale při představě, že by Mirinka byla celý den s Jardou v dílně, přeci jen zaváhá. Nakonec se domluví na půl dni. Zatímco Lenka bude Jardovi v klidu vyřizovat záležitosti kolem grantu a pak si zajde s Jitkou na oběd, Jarda bude s dcerou v kanceláři úpět. Mirinka si bude malovat na faktury i objednací listy, takže některé údaje nebudou k přečtení. Navíc Lenčino varování, aby se od ní nehnul ani na krok, trochu podcení, a tak vznikne v kanceláři přímo kalamitní stav... Co řekne Jardovi na jeho mateřskou školku ve firmě Bedřich? S čím se dnes Lenka svěří Jitce? Co ji trápí? Čím ji Jitka ani trochu nepotěší? Co Lenka na základě rozmluvy s Jitkou a Miriam nakonec Jardovi navrhne?

Konec studentského bytu?
Matěji ani Bětce se dnes ráno nebude chtít z postele. Bětka dokonce programově „zaspí“ do práce. Jenže ta ji tak trochu dožene i doma. Lépe řečeno její šéf v podobě táty, který si ráno přijde vyzvednout Matěje, aby se s ním projel na motorce. A hned začne o jejich novém bydlení. Podle něj je škoda, že se stěhují z takového skvělého bytu. Stejný dojem bude mít i Eddie a Kristýna. A vlastně i samotný Matěj... Jak je na tom Bětka? Také se jí bude se studentským bytem těžko loučit? Proč se dnes Admirál dotkne Terezy? A s čím se Bětce svěří Kristýna?

Libuščin boj s každodenní realitou
Libuška bude po pár dnech práce v pekařství hodně vyčerpaná. Na ranní vstávání a několikahodinové stání u těsta si stále nemůže zvyknout. Navíc má pocit, že v poslední době ze dne vůbec nic nemá. Buď je v práci, nebo na druhé směně doma, nebo spí. Zuzana se ji bude snažit marně povzbudit. Libuška bude mít pocit, že je prostě všechno špatně... Čím Libušku dorazí Nyklová? Co si o ní vlastně myslí? Co řekne na Libuščinu přítomnost v Coolně Mára? A jaké další problémy se na Libušku navalí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 14.11.2012 - 2283. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz