Ulice 16.11.2012 - 2285. díl

Jen co Lumír otevře seznam dlužníků na nájemném, vyvalí oči. Mezi známými firmami objeví i jméno Růži Habartové, která jim nájem neplatí už tři měsíce. Denisa mu navíc prozradí, že zažádala i o sociální dávky. Tohle bude Lumírovi divné.

Růža přece pracuje, k tomu pobírá důchod, tak jak je možné, že se z ní stal sociální případ? Denisu požádá, aby mu zjistila podrobnosti. Ta ovšem pro něj udělá opět daleko víc. Navelí mu Růžu přímo do kanceláře… Co se děje s Růžou? Proč nechodí do práce? Proč se dostala na seznam dlužníků? Co všechno Lumírovi prozradí? Dá o sobě konečně vědět Nyklové? A čím bude Růža šokovat Anču?

Peníze pro Libušku
Nyklová bude na Libušku pořádně nabroušená. Zuzana se bude hned zajímat, co se stalo. Libuška se jí svěří, že Nyklové včera praštila s inventurou. Když jí nevyšla vstříc se zálohou, proč by s ní po pracovní době řešila její DPH? Zároveň přizná, že je na tom s penězi hodně špatně. Od nikoho si ale už půjčovat nechce. Jenže Max to se sestrou umí. Ví, jak jí pomoci z nejhoršího. A nebude sám. Také Boris přispěje do rodinného rozpočtu svou první výplatou… Jakou brigádu si Boris našel? Co tomu řekne Libuška? Proč si o něj bude dělat starost? Jak to Max zaonačí, aby si od něj Libuška vzala další peníze? A čím Štěpán zaskočí Theu?

Klára má zájem o Amáliinu garsonku?
Libor nebude věřit vlastním uším, když mu máma řekne, že hledá domek nebo rekreační chatu k dlouhodobému pronájmu či přímo k zakoupení. Amálie syna ujistí, že s Vlastimilem opravdu o stěhování z Prahy výhledově uvažují. To Klára bude opět daleko akčnější. Nejprve se vypraví na průzkum k Nyklové, aby zjistila, jak to má táta s nájemníky ve svém domě. Hned od ní si to pak zamíří za tátou s jediným cílem – dosáhnout svého… Co všechno se Klára dozví od Nyklové? Co bude probírat s tátou? O co jí jde tentokrát? Jakou nabídkou Vlastimil později vyrazí dech Amálii? A s čím se Amálie svěří Miriam?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 16.11.2012 - 2285. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz