Ulice 21.11.2012 - 2288. díl

Setkání s právníkem, kterého jí zajistil Max, bude pro Libušku studenou sprchou. Schůzka se vůbec nebude odehrávat podle jejích představ o pomoci s vyřešením problému jménem Eliáš.

Právník bude mít na rozdíl od ní a rodiny odstup, proto bude umět celý případ daleko lépe posoudit. Libušku okamžitě upozorní na všechna rizika i úskalí a doporučí jí nejoptimálnější postup. Jenže ten se jí nebude ani trochu zamlouvat... Co právník Libušce doporučí? Jaké jsou její šance proti Eliášovi? Proč se Libuška nevrátí do práce, ale místo toho zamíří do Coolny? Napije se? Dá proti sobě Eliášovi tu nejúčinnější zbraň?

Oldův náročný návrat do práce
Olda už bude pořádně natěšený na svůj návrat do práce. Dokonce si ráno ještě skočí do kadeřnictví, aby byl jako ze škatulky. O to větší šok ho bude čekat, až do svého fitka dorazí. Trenéři nikde, uvnitř binec jako po výbuchu. Zatímco o něj se bude pomalu pokoušet infarkt, jeho podřízený Cihla, jenž dorazí jen taktak před otvíračkou, bude v klidu. Nic tak strašného se přece neděje. A všechny papíry má v Olda v krabici, tak o co jde? To už bude na Oldu opravdu moc... Co bude pro Oldu poslední kapkou? S čím se svěří Jitce? Proč nebude moct Hynkovi přijít na jméno?

Růžin kolaps a přiznání
Vilma Nyklová nebude s pomocí pro Růžu dlouho otálet. Hned dopoledne ji postaví za pult, aby se mohla svézt s Richardem do města. Namířeno bude mít samozřejmě do banky, kde vybere pro Růžu peníze. Ta se zatím bude činit za kasou. Když ji Zuzana přistihne s tisícovkami v ruce, ihned ji ujistí, že jen přepočítává tržbu. A okamžitě se zeptá na Anču, jak se jí daří. Daleko větší peklo pro ni ale bude následný rozhovor s Nyklovou. Jen co ji šéfka začne chválit, jaké je na ni spolehnutí, a nabídne jí půjčku, Růža zkolabuje... Co všechno se dnes odehraje v pekařství? Co s Nyklovou udělá přiznání zloděje, že peníze v pekařství kradl právě on? Proč si o ni bude Lumír dělat obavy? Jak na tom bude Růža? A co na rozuzlení řeknou Liškovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 21.11.2012 - 2288. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz