Ulice 22.11.2012 - 2289. díl

Vilma Nyklová v noci téměř oka nezamhouří. Stále ji bude mučit jedna jediná otázka: „Proč jí to Růža udělala?“ Vždyť ji tím znemožnila před celou Ulicí. Křivě obvinila a vyhodila z práce nevinnou ženskou, která má dvě malé děti. Copak teď může mezi lidi?

Lumír ale bude jiného názoru. Ona mezi lidi prostě musí. Krám se bez ní neobejde. Jen co ráno spolu přijdou do provozu, Nyklová se omluví svým zaměstnancům. Ovšem nebyli by to Zajíček se Zuzanou, aby si hned nerýpli. Lumír ale bude nešťastnou matku chránit. Osazenstvo pekárny dokonce poprosí, aby ji teď šetřili. Protože bez ní prostě půjde pekařství ke dnu, ať se jim to líbí nebo ne... Dají Zuzana s Richardem a Libuškou na jeho slova? Proč si Lumír bude dělat o matku čím dál větší starost? A proč o Růžu? Čím Lumír překvapí Anču? A co se dnes bude dít s Růžou?

Oldovo podnikání v červených číslech
Ani Olda toho v noci moc nenaspí. Bude dávat dohromady účetnictví svého fitka. A zjistí, že čísla jsou hodně neradostná. Tak obrovský propad, jako mají za poslední měsíc, opravdu nečekal. Tentokrát to s jeho fitness centrem bude vypadat opravdu bledě. Proč? Příčinu se Olda dozví ráno od jedné z klientek. V nedalekém obchodním centru otevřeli nové, moderně vybavené fitness centrum s daleko lepšími službami, kterému to jeho nemůže v nejmenším konkurovat... Co bude pro Oldu poslední kapkou? Proč vybouchne i doma? Kdo se nečekaně stane parťákem pro jeho dnešní odpoledne? Jak je možné, že Olda bude pít pod lékařským dohledem?

Theino přiznání
Max se bude snažit povzbudit vyčerpanou Zuzanu, na kterou dolehne dění v pekařství. Aby ji rozptýlil a současně lépe seznámil se svými sestrami, domluví na zítra společný večer – večeři přímo u ní. Zatímco Libuška bude nadšená, Theu jeho pozvání zaskočí. Evidentně se setkání bude chtít vyhnout. Proč? S čím se svěří Tereze? A proč bude mít z rodinné sešlosti obavy Zuzana?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 22.11.2012 - 2289. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz