Ulice 26.11.2012 - 2291. díl

Ranní idylku si tentokrát Zuzana s Maxem příliš neužijí. Jednak bude muset Zuzana opět vstávat do práce a jednak zmíní téma, které jí zjevně leželo v hlavě celý víkend – Thea. Zuzana na ní dobře poznala, že v pátek u ní nebyla ve své kůži a snažila se co nejrychleji zmizet.

Maxovo vysvětlení, že Thea si těžko zvyká na nové lidi, Zuzana moc brát nebude. Podle ní je příčina jinde – Thee prostě vadí její vztah s Maxem. Ne kvůli ní samotné, ale kvůli její nemoci. To ostatně Zuzaně později potvrdí Libuška. Ovšem stejně jako Max i ona Zuzanu ujistí, že se to změní... Opravdu? Čím Thea překvapí Maxe? A čím Max Theu? S čím vším se jí svěří? A jak dopadne dnešní setkání They se Zuzanou?

Liborův boj o syny
Libor bude rád za každý okamžik s Adámkem. Ráno mu bude předčítat Homéra, ale moc toho nestihnou. Pro Adámka si opět přijede Karolína. Jejich setkání ale tentokrát nebude moc pohodové. Libor si posteskne, že víkend je příliš krátká doba na to, aby spolu se synem zvládli vše, co měli naplánované. Navíc Adámkovi chvíli trvalo, než si na něj opět zvykl. O to víc se ho vzápětí dotkne zjištění, že Karolína zůstane se synem ještě několik dní v Praze, aniž by mu o tom dala vědět. A zjevně jí nebude po chuti ani Liborova prosba, aby mu syna ještě alespoň na jeden den půjčila… Na čem se Libor s Karolínou nakonec domluví? Co ho trápí nejvíc? S čím se svěří mámě? A proč ho rozčílí exmanželka Marta?

Jarda mezi Lenkou a Bedřichem
Lenka dnes bude zase v jednom kole. Potřebovala by se zastavit v dílně, aby si vzala podklady k textům na web. Ředitelce Puklické slíbila, že s ní probere koncepci nového semináře. K tomu ještě péče o Mirinku i domácnost. S radostí proto přijme nabídku Miriam, že jí dceru pohlídá, aby si mohla vyřídit své pochůzky. A Lenka se bude opravdu činit. Dokonce toho udělá daleko víc, než by měla. Ovšem to se nebude ani trochu líbit Bedřichovi… Čím mu Lenka zdvihne mandle? Jak je možné, že se Jarda ocitne v kleštích mezi Lenkou a Bedřichem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 26.11.2012 - 2291. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz