Ulice 4.12.2012 - 2297. díl

Monika se hned ráno přižene k rodičům, aby se dozvěděla, co je u Lídy nového. Bude si vyčítat, že za sestřin stav může ona. Kdyby na ni nebyla protivná, nic by se nestalo. Rodiče ji uklidní, že Lída i miminko jsou v pořádku. Dnes odpoledne je pustí domů. A právě o tom s ní chtěli mluvit.

Kam Lída půjde? Po včerejšku je jasné, že sama u sebe doma být nemůže. Farští se rozhodnou, že si ji prostě nastěhují k sobě. Dokonce s tím budou chtít hned začít, aniž by se s Lídou domluvili… Co na jejich plán řekne Monika? Proč se Jitka pohádá s Janem? Na čem se s ním domluví Olda? A kam nakonec Lída půjde?

Miriam se chce stěhovat
Mezi Jardou a Lenkou bude ráno takové husto, že Miriam přejde i chuť na jídlo. Do školy se vypraví bez snídaně, ovšem napevno rozhodnutá co nejdříve se odstěhovat. Nejen kvůli paní na úklid, kterou si chtějí Lenka s Jardou najmout, i když ona s tím kategoricky nesouhlasí. Boženě Puklické se svěří, že chce mladým už konečně dopřát soukromí. Takhle, ve třech, se nemohou ani pořádně pohádat. Puklická ji upozorní, že garsonku pronajímá například jejich kolega Tomáš Jordán. A co ví, nyní ji má bez podnájemníků… Bude novou podnájemnicí Tomáše Jordána jeho kolegyně? Jak se Jarda s Lenkou domluví ohledně paní na úklid? Přece jen ji najmou? A čím je Miriam později zaskočí?

Eliášova odpověď
Zatímco Zuzana bude v práci skleslá kvůli Maxově odjezdu, Libuška bude plná elánu. Ovšem jen do chvíle, než jí zavolá právník. Oznámí jí, že přišla Eliášova odpověď na jejich návrh a že by to s ní rád probral. Sejdou se hned přes poledne. Právník Libušku ujistí, že pro ni má dobré zprávy. Jenže pro ni zas tak dobré nebudou. Eliáš sice ustoupí z požadavku na střídavou péči o Borise, se synem chce ale strávit Štědrý den… Co právník Libušce doporučí? Proč o něm bude mít pochybnosti? Utěší ji Zuzana nebo Thea? Řekne Libuška o Eliášových požadavcích synovi? Bude muset Eliášovi vyhovět? Zvládne takový nápor z jeho strany?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 4.12.2012 - 2297. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz