Ulice 5.12.2012 - 2298. díl

Lenka s Jardou se budou snažit o usmíření s Miriam. Oba ji budou přemlouvat, aby se od nich nikam nestěhovala. Ale Miriam už bude rozhodnutá. Dokonce nebude nic namítat ani proti paní na úklid.

Po škole se vypraví s Tomášem do jeho garsonky, aby zjistila, zda jí bude vyhovovat. A hned si s ním i plácne. Domluví se, že od nového roku v ní začne bydlet. Pak už bude spěchat domů, aby zvládla udělat vše, co měla dnes v plánu... Čím Miriam zaskočí Lenku? Jak Lenka zareaguje na její zamčený pokoj? Čím Lenku potěší Jarda? Zavládne u Hejlových konečně zase domácí pohoda?

Borisovo tušení
Boris na mámě dobře pozná, že se něco děje. Hned se jí na to i zeptá, ale odpovědi se nedočká. Libuška ho ujistí, že není, co by mu řekla. Borise se její tajnůstkaření dotkne. Odmítne s ní probírat dnešního Mikuláše a už vůbec nebude chtít, aby mu pomohla s převlkem. S Frantou a Viki se totiž domluvili, že letos vyrazí i oni do ulic v přestrojení za Mikuláše, čerta a anděla, aby si něco přivydělali. Když bude Boris mámino divné chování probírat ve škole s Frantou, dojde mu to. Určitě se děje něco kolem Eliáše. Libuška bude zatím netrpělivě očekávat zprávy od They. Opravdu se mohou na Maxem sehnaného právníka spolehnout? Thea však Libušku příliš nepotěší... Co se od ní Libuška dozví? Řekne konečně Borisovi pravdu? A proč se pohádá s Theou natolik, že ji dokonce vyhodí ze svého bytu?

Kristýniny trable s Dušanem
Bětka se pustí do vánoční výzdoby bytu. Dokonce nepůjde ani s Matějem na pivo, protože bude domluvená s Terezou, že spolu proberou pečení cukroví. A aby to vzala všechno při jednom, navrhne Matějovi společné Vánoce všech jejich blízkých u nich doma. Matěj bude hned souhlasit. Na oplátku nadhodí, že by mohli zítra uspořádat pomikulášský mejdan. Prý nic velkého, jen posedět s přáteli... Co na společné Vánoce s Admirálem řekne Tereza? Proč bude dnes přešlá? S čím se svěří Bětce? A čím Bětku, Matěje a Eddieho zaskočí Kristýna? Co všechno si nechá líbit od Dušana?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 5.12.2012 - 2298. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz