Ulice 7.12.2012 - 2300. díl

Matěj si o pohodovém ránu bude moci nechat leda tak zdát. Stále mu bude ležet v hlavě chování Kristýny. Navíc Bětce se ještě více přitíží. Dokonce bude mít i horečku. Matěj ji proto omluví v práci a než odejde do školy, zajde jí ještě pro léky a vitaminy.

Když Matěj ponese Bětce léky a vitaminy, narazí v kuchyni na Kristýnu, která by s ním ráda probrala ten včerejšek. Matěj se debatě vyhne s výmluvou na přednášku ve škole a raději rychle zmizí z jejího dosahu. Tím pro něj však muka zdaleka neskončí… S čím vším se Kristýna později svěří Bětce? S čím bude muset souhlasit? A co Matějovi doslova vyrazí dech? Proč si s ním bude chtít Kristýna za každou cenu promluvit?

Jirka znovu na ulici
Jirka s Richardem si budou ve škole pochvalovat, jak se jim jejich firma rozjíždí. Navíc Jirku čeká dnes odpoledne další kšeft. Profesorka Hejlová potřebuje doma znovu zapojit internet. Radost ale Jirkovi vzápětí zkazí kurátor Adamec, jenž bude mít namířeno do ředitelny – samozřejmě kvůli němu. Ředitelku Puklickou i Jirkovu třídní profesorku Hejlovou důkladně vyzpovídá. Překvapivě se dozví informace, které by od nich vůbec nečekal… Co všechno mu Puklická s Miriam na Jirku prozradí? Co kurátora nejvíc překvapí? A jak Hložánek ještě více zkomplikuje život svému synovi?

Klára v Amáliině garsonce
Vlastimil s Amálií budou mít od rána plné ruce práce s vyklízením Amáliiny bývalé garsonky. Nakonec tam zůstane jen velký kámen, jenž najde nový domov u Libora. A protože jeho velikosti odpovídá i hmotnost, Amálie poprosí Libora, aby s ním Vlastimilovi pomohl. Ovšem ten jí bude chtít dokázat, že si poradí i s takovým kouskem. Kámen začne stěhovat sám, bez jakékoliv pomoci… Kde nakonec kámen skončí? Jak dopadne Klářino nastěhování do garsonky? Co Amálii zarazí? A jak Amálie s Vlastimilem oslaví svůj nový, společný život?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 7.12.2012 - 2300. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz