Ulice 10.12.2012 - 2301. díl

Bezdomovec Jirka využije příležitosti. Přes víkend zůstane v garsonce Miriam. Když bude v pondělí vracet paní profesorce klíče, tento detail jí ovšem zamlčí. Pouze jí poreferuje, že odteď už nebude mít s internetovým připojením žádné problémy. Navíc ji potěší zmínkou, že se začetl do Nebezpečných známostí. Dokonce jí kývne i na referát.

Pohoda však Jirkovi ani Miriam dlouho nevydrží. Jakmile se Jirka pochlubí Richardovi, kde strávil víkend, dojde mu, jakou obrovskou botu provedl. Zapomněl vynést odpadky. Přestože se bude snažit vše co nejdříve napravit, bude už pozdě. Miriam uprchne do své garsonky před učební pomůckou kolegy Jordána. Tomáš totiž donese do kabinetu jako velkou vzácnost živé šváby... Jaké důsledky z Jirkova nocování v garsonce Miriam vyvodí? Z čeho všeho ho bude podezřívat? Přizná Jirka, jak je to ve skutečnosti? Kde bude dnes spát? A čím Miriam překvapí Lenku?

Krutá pravda pro Vlastimila
Klára bude hned ráno děkovat tátovi za víkend a pomoc s nákupem nábytku do jejího nového bytu. Bez něj by to určitě nezvládla. Zároveň ho ujistí, že mu peníze, jež jí půjčil, co nejdříve vrátí. Zatímco Vlastimil s Klárou budou z víkendu nadšení, Amálie bude hodně otrávená. Nudila se sama doma u televize, protože Vlastimil strávil celý víkend s Klárou na nákupech. Liborovi přizná, že detaily už raději ani neřeší. Je ráda, že Pešek je konečně šťastný. Úsměv na rtu ale Vlastimilovi ztuhne ve chvíli, kdy objeví na schodech opilou vnučku... Čím Adrianu naštve Klára? Proč přijde Adriana k dědovi opilá? Co všechno mu v tomto stavu napovídá? Co raní Vlastimila tak, že o tom odmítne s kýmkoliv komunikovat?

Eddieho trable s láskou
Markétinu domácí pohodu naruší Simona, která se přižene domů jako velká voda. A hned nadšeně spustí, jaké si dnes odpoledne udělají u televize posezení. Nakoupila samé vybrané lahůdky za extra dýžko, jež jí nechala jedna movitá zákaznice. Markéta ji však zklame. S kolegyní z práce je již domluvená, že spolu vyrazí do města. Jenže venku na ni žádná kolegyně nikde čekat nebude... S čím se Markéta svěří Márovi? Proč se v poslední době vyhýbá jeho Coolně? Jak dopadne Markétino dnešní náhodné setkání s Eddiem, Matějem a Bětkou? Co na sebe Eddie prozradí? A co mu Matěj s Bětkou doporučí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 10.12.2012 - 2301. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz