Ulice 11.12.2012 - 2302. díl

Vlastimil Pešek bude po ránu hodně přešlý. Starostlivé Amálii konečně prozradí příčinu svých chmur. Co když má Adriana pravdu a Kláře jde opravdu jen o jeho barák, nikoliv o něj? Amálie ho bude marně utěšovat tím, že Adriana byla opilá.

Adriana si i přes svou kocovinu dnes vzpomene, že to mámě asi pořádně zavařila. Klára by ji v tu chvíli nejraději zabila. Hned začne přemýšlet, jak tuhle katastrofu zažehnat. Jenže tentokrát to nebude zdaleka tak snadné. Nepomůžou omluvy ani ujištění, že Adriana si vše vymyslela. Tentokrát mezi nimi půjde do tuhého... Podaří se Kláře přesvědčit tátu, že jí na něm opravdu záleží? Co všechno bude ochotna kvůli tomu podstoupit? Co jí na to řekne Adriana? A co táta?

Eddie prosí o odpuštění
Simona si dnes přivstane, aby mohla Markétu šetrně vzbudit do práce a nabídnout jí dobrou snídani. Jenže Markéta takhle brzy po ránu její péči neocení, spíš naopak. Bude jí vadit, že ji Simona nenechala dospat těch pár minut do zvonění budíku. Nešťastná Simona přizná, že to je celá ona. Krizové situace řeší přehnanou péčí. Zároveň Markétě nabídne s čímkoliv pomoc. A taky nadhodí, aby si našla jinou práci. Už jí ale neporadí jakou, když má Markéta jen výuční list a nulovou praxi. Zatímco Markéta bude dřít ve skladu, Eddie se bude mořit s omluvným dopisem, aby si to u Markéty vyžehlil... Zafunguje jeho dopis? Vezme ho Markéta konečně na milost? Proč se dnes Markéta chytne se Simonou tak, že práskne dveřmi od bytu? Kdo jí pomůže v nouzi tentokrát?

Lumírovy trable s matkou a Růžou
Zatímco Bedřich s Jardou budou mít důvody k oslavám, protože ode dneška z nich budou společníci ve firmě i úředně, Lumírovi do smíchu moc nebude. Postěžuje si jim na společné soužití s matkou a Růžou, která je stále u nich. Navíc pořád nechodí do práce, takže v pekařství mají co dělat, aby vše stíhali. Nešťastnou Růžu bude kromě Nyklové kupodivu chápat i Anča, která si dokonce vzpomene na její zítřejší šestašedesáté narozeniny... Jak bude chtít Růžiny narozeniny oslavit Nyklová? Proč se Růža znovu sesype? Jak bude chtít situaci s Růžou řešit Lumír? A jak ji vyřeší Nyklová?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 11.12.2012 - 2302. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz