Ulice 24.12.2012 - 2311. díl

Max připraví pro Zuzanu pořádné vánoční překvapení hned brzy ráno. Dokonce ji kvůli tomu vyžene z postele. S pomocí Lojzy pro ni v parku před pekařstvím vyzdobí vánoční strom. Celá tahle krása ale bude mít jeden háček.

Lojza bude Maxe varovat, ať si dává velký pozor, aby nevyhodil pojistky. A právě to se Maxovi stane. Celá Ulice se rázem ocitne bez elektrického proudu v době, kdy se v domácnostech chystají štědrovečerní večeře. To nepotěší ani Zuzanu, jež si chtěla po dlouhé době užít s Frantou Štědrý den ve dvou. Ovšem Maxe ani taková katastrofa nerozhází… Jak nakonec Zuzanin a Frantův Štědrý večer dopadne? Čím Zuzana svého syna překvapí? Jakým dárkem potěší Maxe? A projde mu jeho elektrické pirátství?

Štědrý večer u Nyklových
Jen co Růža s Nyklovou usednou ke štědrovečerní snídani, už se začnou dohadovat. Tentokrát se nebudou moci shodnout, jestli si k přípravě štědrovečerní večeře pustí rádio, nebo televizi. A po Lumírovi opět budou chtít, aby to rozhodl. Ten už ale bude mít jejich dohadování plné zuby. S úlevou proto přivítá, když se celá Ulice rázem ocitne bez proudu. Coby starosta totiž musí takové krizové situace okamžitě řešit na radnici. Tam však narazí na ustaranou Denisu Mastnou, která se bude snažit vyžehlit jedno velké opomenutí… S jakým štědrovečerním malérem se bude Denisa potýkat? A jak jí nakonec pomůžou Lumír s Maxem? Komu připraví nádherné Vánoce?

Borisovo vánoční setkání s Eliášem
S blížící se hodinou Borisovy schůzky s Eliášem bude narůstat Libuščina nervozita. Medikamenty od doktora Seidla jako by nezabíraly. Boris ji bude marně uklidňovat, že se nic nestane a že by to zvládl sám, i bez Maxova doprovodu. Když odejdou, vystresovaná Libuška se vypraví za doktorem Seidlem pro další várku medikamentů… Jak dopadne Borisovo vánoční setkání s Eliášem? Jsou Libuščiny obavy oprávněné? A jaké nečekané pomoci se Libuška dočká?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 24.12.2012 - 2311. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz