Ulice 2.1.2014 - 2516. díl

Gábina se vrátí do studentského bytu, svého dočasného azylu, brzy nad ránem se spícím Šímou v náručí. Bude ho chtít co nejrychleji uložit, aby si sama ještě trochu odpočinula. Překvapené Tereze stihne jen prozradit, že vstávala ve tři ráno, a už bude spěchat za hladovým a mrzutým Šímou.

Gábinin nečekaný návrat zaskočí i Matěje s Bětkou. Matěje o to víc, když zjistí, že Gábina nepřijela s Vaškem a že Vaškovi navíc ani nebere telefon. Gábina mu ale tuhle záhadu hned tak neobjasní… Co se stalo mezi Gábinou a Vaškem? Proč se Gábina vrátí od Vaškových rodičů bez něj, jen se Šímou? Co všechno si ti dva řeknou během drsné hádky? Půjde to vzít ještě zpět?

Ema mezi Liškovými a Evou
Ema se bude od brzkého rána činit s Ančou v pekařství, aby si ji ještě užila a taky aby nemusela být doma sama. Malý pomocník se nebude líbit velké šéfce Nyklové, která se hned začne obávat kontroly z hygieny. Anča s Emou a Růžou ji ujistí, že určitě žádná nepřijde. Nyklová nakonec přivře oči a Emě dovolí v pekárně zůstat. Zvědavé Růže to nakonec nedá. Zeptá se Emy, kde je teď víc doma. A pak jí nechtěně nasadí pořádného brouka do hlavy. Podle ní už totiž Ema k Liškovým nepatří, má přece vlastní mámu. A Liškovi si tudíž mohou zařídit život po svém, bez ní… Podaří se Anče rozptýlit všechny Eminy chmury? Jakého se Ema dočká přivítání doma od Evy a Miloše? Proč se ti dva právě kvůli Emě pohádají tak, že Miloš za sebou práskne dveřmi?

Lumírovo novoroční předsevzetí
Milada se po ránu láskyplně nakloní nad spícím Lumírem, ovšem jeho probuzení polibkem si hodně rychle rozmyslí. Odradí ji Lumírův nevábný dech. Však se taky probudí s kocovinou. Milada si vzápětí postěžuje Nyklové, jak to má teď s Lumírem těžké. Zatímco Lumír chodí denně domů opilý, ona se má co otáčet v práci a pak i v domácnosti. A tohle Nyklová opravdu nebude moci nechat jen tak… Co Nyklová Lumírovi poradí? Podaří se Lumírovi vyžehlit jeho prohřešek s pitím? Čím ho Milada pořádně zaskočí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 2.1.2014 - 2516. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz