Ulice 3.1.2014 - 2517. díl

Anča s Bedřichem budou po ránu dost skleslí. Po dlouhé době budou snídat jen sami dva, bez dětí. Prázdnota dolehne hlavně na Anču, pro kterou jsou děti a rodina vždy na prvním místě. Aby ji Bedřich potěšil, navrhne jí, že si spolu večer vyrazí do divadla.

Dokonce kvůli ní obětuje i pravidelné páteční pivko s Jardou a Lumírem v hospodě. Těžké ráno bude mít i Eva Toužimská, jež se bude trápit kvůli včerejší hádce s Milošem. Udobřování v posteli jí tentokrát nevyjde, Miloš bude stále naštvaný. Eva by s ním do lázní na víkend odjela moc ráda, ale zároveň se nechce vzdát Emy. Miloš to nakonec rázně rozštípne a Emy se jednoduše zbaví... Čím Miloš s Evou zaskočí Liškovy? Jak Ema vezme to, že se jí Miloš s Evou chtějí na víkend zbavit? Čím Ema pobaví Matouše? Co bude vrtat hlavou Anče? Proč si bude Anča dělat o Emu starost?

Lumírova abstinence
Milada bude po ránu zářit spokojeností. Lumír se jí pochlubí svěžím dechem a dokonce kvůli ní bude chtít vynechat pravidelné posezení s chlapy v hospodě. Milada ho však překvapí svou velkorysostí. S jeho hospodou samozřejmě počítá. Okamžitě ale dodá, aby Lumír myslel na jejich novoroční předsevzetí – už ani kapku alkoholu kvůli jejich miminku. Lumír si až teď naplno uvědomí, jaké krušné chvíle ho asi ještě čekají. Ty zažije s Miladou vzápětí i Lumírova matka. Miladě totiž dojde, že Lumíra navedla ke včerejšímu prezentu ona. A hned se do ní kvůli tomu pustí... Dodrží Lumír své novoroční předsevzetí, až bude sedět s chlapy v hospodě? Proč si z něj budou utahovat? Z čeho bude mít obavy Nyklová? Čím Lumír pobaví Ivanu, která hned na to setře Kláru? A proč bude v Lumírově a Miladině ložnici večer dusno?

Gábina žehlí u spolubydlících
Hynkovi to prostě nedá. Jen co si Gábina k němu přijde pro Šímu, hned začne nenápadně sondovat, co se to u nich včera dělo. Jakou bojovku to se Šímou v noci hráli? Gábině se však do velkého vysvětlování moc chtít nebude. Hynek do ní kupodivu nebude šít, jak bylo v poslední době jeho dobrým zvykem. Jen se jí ještě zeptá, kde se vzala Šímova nová favoritka – paní Marie. Gábině se uleví, že alespoň na této frontě je tentokrát klid. A pak bude žehlit včerejší dusno u svých spolubydlících... Čím si Gábina udobří Matěje i ostatní? A jaké dozvuky bude mít její včerejší brzký odjezd od Vaškových rodičů?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 3.1.2014 - 2517. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz