Ulice 6.1.2014 - 2518. díl

Lumír se ukáže jako pravý posel dobrých zpráv. Bedřichovi a Jardovi dohodí dost velkou zakázku pro jiného starostu. Za odměnu si nedá ani oblíbené pivo, protože se bude snažit i nadále dodržet své novoroční předsevzetí. Bedřich nad tím jen nevěřícně zakroutí hlavou.

Ovšem Lumír se Milady, kvůli které se do tohoto hrdinského činu pustil, zastane. Děti chtějí oba dva, takže to pro svou budoucí rodinu rád udělá. Jenže už zanedlouho se mu jeho vynucená abstinence pořádně vymkne z rukou... Koho napadne jako prvního dělat tři krále? Jak dopadnou Lumír, Jarda a Bedřich coby tři králové u Hejlových? Čím zaskočí Miladu? Jaké překvapení bude na Lumíra čekat v hospodě? A proč mu po dlouhé době rupnou nervy doma?

Rekonstrukce u Hejlových?
Klára a zájemce o byt se budou ráno marně pokoušet dozvonit na Hejlovy, přestože měli předem domluvenou prohlídku jejich bytu. Lenka správcové s omluvou zavolá, že bude mít dvacet minut zpoždění, protože se zdržela v nové školce, kam poprvé vedla svou dceru. Klára a zájemce o byt jí to záhy vrátí i s úroky. V bytě Hejlových se budou chovat jako doma. Navíc Klára ve snaze ulovit nájemníka, jenž jí slíbil mnohem vyšší nájem, než jaký jí partaje dávají nyní, přestane brát na těhotnou Lenku jakékoliv ohledy. Dokonce bez mrknutí oka slíbí rekonstrukci bytu Hejlových v době, kdy v něm ještě budou bydlet... Co všechno bude Klářin slib zájemci o byt Hejlových obnášet? Co jí na rekonstrukci řekne táta? A co na to Hejlovi? Čím Jarda překvapí Lenku i svou matku? A jak si vede Ivana v nové práci?

Adriana shání peníze
Klára se tátovi zajde pochlubit fotkami, které nafotila během dovolené v Tunisu. Vlastimilu Peškovi se jedna natolik zalíbí, že ji hned poprosí, aby mu ji nechala zvětšit. Kláru to potěší, protože přesně tohle by ji v životě bavilo – cestovat po světě a fotit krásná místa. Ze snění o novém a lepším životě ji ale brzy vytrhne realita – rekonstrukce jejího bytu a Adrianina návštěva. Zatímco s rekonstrukcí půjde vše jako po másle, Adriana mámu nepříjemně zaskočí svou prosbou o půjčku... Vytáhne Klára svou dceru z průšvihu i tentokrát? Čím jí Adriana nadzdvihne mandle? Co Adrianu u mámy zaujme? V jak velkém maléru Adriana vlastně lítá? Co prozradí Eddiemu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 6.1.2014 - 2518. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz