Ulice 8.1.2014 - 2520. díl

Jitku bude zraněné zápěstí bolet i ráno, ale den si tím zkazit nenechá. Naopak toho využije ke škádlení Oldy, který jí bude servírovat snídani. Ještě než Olda odejde do práce, domluví si spolu na večer kino.

Ve fitku bude Olda plný elánu. Dokonce si zajde i zacvičit, aby se zase dostal do formy. Hynkovi přizná, že to dělá nejen kvůli sobě, ale i kvůli Jitce. Tu cestou do práce namíchnou kupící se hromady pytlů se stavebním materiálem u jejich dveří. S Klárou si to bude chtít hned vyříkat, jenže ta nebude doma. A tak jí naštvaná Jitka nechá na dveřích aspoň vzkaz... Co všechno si Jitka od arogantní Kláry později vyslechne? Uvěří Jitka Kláře, která jí prozradí, že s Oldou spí? Jak jí bude chtít Olda dokázat svou nevinu?

Nemocný Miki si zahrává
Liborovi dojde s Karolínou trpělivost. Ráno ji bude tak dlouho prozvánět, dokud mu telefon nezvedne. A ani pak jí nedá prostor k manévrování. Oznámí jí, že chce opět vidět svého syna, a to co nejdříve. Karolíně tak nezbude nic jiného než souhlasit se schůzkou. Navrhne ji na zítra dopoledne, kdy má Libor ordinační hodiny. Ten po chvilce zaváhání bude souhlasit, i když to v něm bude hodně vřít. A nebude sám. Odpoledne se kvůli nemocnému Mikimu namíchne i Míša... Co Miki vyvede? Čím Míšu tak vytočí? S čím se Míša svěří Libušce? Proč Libor večer sjede Mikiho? A proč promluví Libuška Mikimu do duše?

Klářina rekonstrukce se komplikuje
Klára se už nebude moci dočkat, až stavební firma zahájí rekonstrukci jejího bytu. Potěší ji, jak stavebního materiálu na chodbě přibývá. Majitele firmy ujistí, že zálohu dostane příští týden v hotovosti na ruku, jak se domluvili. Jakmile však najde na dveřích vzkaz od Jitky, dobrá nálada ji přejde. Okamžitě si to s ní zajde vyřídit. V žaludku jí leží již hodně dlouho, takže ji nebude ani trochu šetřit... Co všechno Klára vpálí Jitce do obličeje? Proč si na ni pak bude stěžovat tátovi? Na čem se s ním domluví? A čím Kláru rozladí majitel stavební firmy?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 8.1.2014 - 2520. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz