Ulice 9.1.2014 - 2521. díl

Libor zajde ráno zkontrolovat neukázněného maroda Mikiho. Tomu se naštěstí přes noc udělá lépe. Teplota mu klesne, antibiotika očividně zafungují. Libor si oddechne, že se synem nemusí do nemocnice. Nařídí mu klid na lůžku a pak bude spěchat za Adamem.

Miki ale v klidu moc nebude kvůli Míše. Borise požádá, aby mu pro ni koupil bonboniéru. Boris k tomu přidá i kytku, kterou si podle něj Míša za ten včerejšek rozhodně zaslouží. Pohodový den nebude mít ani Libor. V dětském koutku ho zaskočí přítomnost Igora, jenž mu nemíní ani trochu vycházet vstříc. Naopak je odhodlán udělat vše pro to, aby měl Adam jen jednoho tátu… Čím Igor Libora zasáhne? Na čí straně bude Karolína? Užije si Libor Adámka, jak si představoval? Proč bude mít Libor výčitky svědomí? Co mu doporučí Libuška? A jak dopadne Mikiho pokus o usmíření s Míšou? Pochopí ji? A uzná ona jeho argumenty?

Klára znovu útočí
Jitka bude po ránu hodně přešlá. Oldovi přizná, že dlouho do noci nemohla usnout. Olda by ji rád povzbudil, ale jakmile ji ujistí, že si Klára jen vymýšlí, atmosféra u nich doma zase zhoustne. Jitka stále nebude moci skousnout fakt, že se jedná právě o Kláru. Oldovi připomene, jak se jí ještě před nedávnem zastával. V práci se Jitka svěří Simoně a Romaně, že Oldovi tentokrát věří. Pozná, kdy jí lže a kdy mluví pravdu. Jenže s Oldou si už zažila své. Proto je tak nedůvěřivá. Olda si to mezitím zajde vyříkat s Klárou. Ta ho však znovu překvapí. Na celý barák mu začne vyhrožovat… Splní Klára své výhrůžky? Čím Jitčinu víru v Oldovu nevinu rozmetá? Čím si Jitku vychutná tentokrát? Proč se Olda s Jitkou pohádají natolik, že Olda nakonec práskne dveřmi? Komu Jitka věří víc – Oldovi, nebo Kláře?

Ivaniny trable v práce
Kláře se konečně ozve zájemce o byt Hejlových. Ujistí ji, že jeho zájem trvá, ovšem byt musí být v naprostém pořádku. Klára proto zajde za Lenkou, aby se s ní dohodla na další prohlídce. Hned zítra k ní zavede řemeslníka, jenž zjistí, v jakém stavu jsou rozvody a stoupačky. Lenku to moc nepotěší. Klára ji však ubezpečí, že se žádné větší rekonstrukce obávat nemusí… Čím Lenku potěší Miriam? S čím se Ivana svěří Henrymu? Jak si vede ve své nové práci? A co dnes namíchne Jardu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 9.1.2014 - 2521. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz