Ulice 10.1.2014 - 2522. díl

Olda raději zůstane přes noc ve fitku, aby se s Jitkou nepohádali ještě víc. Hynka tím brzy po ránu dost zaskočí, protože ho tam takhle potmě vůbec nebude čekat. Olda mu přizná, co se u nich doma včera semlelo.

Olda bude rozhodnutý se co nejdříve z Peškova domu odstěhovat, samozřejmě i s Jitkou. Na druhou stranu se mu ale nechce Kláře takhle vyklidit pole, zvláště když je nevinný. Hynek ho trefně upozorní, že teď už to není kdo s koho mezi ním a Klárou. Olda teď bojuje o záchranu svého manželství. A boj to bude hodně těžký. Ani Jitka se ráno neprobudí ve své posteli. Noc totiž stráví u Simony. Ještě než od ní odejde, svěří se jí, že Oldovi už nevěří... Čím Jitka Simonu zarazí? Jak dopadne nečekané setkání Jitky, Simony a Kláry? Jaký bude výsledek konfrontace Oldy, Jitky a Kláry? Podaří se Oldovi zachránit manželství? A čím nasadí Simona, Olda a Klára brouka do hlavy Nyklové?

Řemeslník u Hejlových
Lenka si bude dělat ráno starost o Mirinku. Malá si zase bude stěžovat, že ji bolí bříško. Lenka to bude přičítat Mirinčině nechuti jít do nové školky. Dokonce začne zvažovat, že by ji nechala doma. Jarda ovšem bude jiného názoru. Lence navrhne, že Mirinku zaveze do školky sám a rozloučí se s ní pěkně po chlapsku. Lenku tím moc neuklidní, ale bude souhlasit. Jenže o něco později jí zavolají ze školy, že si má pro dceru co nejrychleji přijet... Co s Mirinkou je? Jak dopadne kontrola rozvodů a stoupaček v bytě Hejlových? Čím řemeslník Lenku dostane? Proč večer zasedne rodinná rada Hejlových? Na čem se domluví? A jak je to mezi Ivanou a Henrym? Přijme Ivana jeho pozvání na rande?

Zkouškové u Gábiny, Terezy a Matěje
Jen co se Gábina objeví v pekařství, Nyklová hned začne vyhlížet i jejího synka. Tentokrát však marně. Gábina jí prozradí, že dnes vyzvedává Šímu ze školky jeho táta. Nyklová bude okamžitě vyzvídat, jak Šíma tuhle střídavou péči bere. Přizná, že si ho hodně oblíbila, proto se na něj i takhle ptá. Zároveň Gábinu ujistí, že stále platí její nabídka. S malým mohou bydlet u ní na ubytovně... Proč si bude Matěj utahovat z Terezy i Gábiny? Jak holkám půjdou přípravy na zkoušky? Jak na tom bude Gábina před zítřejší cestou do Liberce?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 10.1.2014 - 2522. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz