Ulice 13.1.2014 - 2523. díl

Ivana si bude dělat ráno starosti kvůli Lence. Ta ji znovu ujistí, že úplně zbytečně. Řemeslník jí přeci slíbil, že výměna rozvodů proběhne úplně hladce, bez jakéhokoliv vrtání. Prostě si s Mirinkou zalezou do ložnice a budou se celou dobu dívat na pohádky. Pro Lenku bude daleko zajímavějším tématem mámina blížící se schůzka s Henrym.

Ivana přizná, že vůbec netuší, co Henry na večer chystá. Až teď jí naplno dojde, že ji vlastně po dlouhé době čeká rande. O něco později Lenka zalituje, že řemeslníka do bytu pustila. Nádeník se pustí do díla s takovou vervou, že Lenka bude jen zírat. Z bytu se jí během chvilky stane staveniště… Čím Nádeník Lenku dostane? Proč Lenka nakonec s Mirinkou prchne k Miriam? O jaké další nepříjemné překvapení se jí řemeslník postará? A jak dopadne Ivanino rande s Henrym?

Monika mezi mámou a tátou
Jen co Jitka vyloví z kabelky krém pro Simonu, úsměv jí zmrzne na rtech. Bude to ten krém, který dostala od Oldy k svátku. Rázem se jí zpřítomní její černá můra posledních dní. Krém okamžitě poletí do koše takovou rychlostí, že Simona s Romanou budou jen zírat. Mámina razance zaskočí i Moniku, jež právě vejde do salonu. Ráda by se s mámou domluvila na nějakém společném rodinném večeru. To ovšem bude to poslední, po čem by Jitka nyní toužila. Nakonec jí nezbude nic jiného než říct dceři pravdu… Co všechno Jitka Monice prozradí? K čemu po víkendu dospěje? Opravdu si myslí, že ji Olda podvedl? K čemu se samotný Olda přizná Monice? Co Monika tátovi doporučí? A čím Moniku udiví máma?

Superman Šíma
Tereza, Gábina i Matěj mají plnou hlavu zkouškového a povinností do školy. Když ráno Tereza zjistí, že Matěj spotřeboval všechnu kávu, vyhlásí stav nouze. Matěj ji ubezpečí, že proviant tentokrát zařídí. Nic jiného mu ani nezbude, protože mu dojdou i ostatní osvědčené životabudiče. Jakmile Matěj doplní zásoby a ukáže holkám svůj zlepšovák, ponoří se do skript. Naprosto přestane vnímat dění kolem sebe, což se nejen jemu docela vymstí… Jakou záhadu bude po čase právě Matěj řešit? Proč si z něj budou dělat holky srandu? Jaký kousek se dnes povede Šímovi? Čím nezbedný syn odrovná Gábinu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 13.1.2014 - 2523. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz