Ulice 15.1.2014 - 2525. díl

Klára se ráno zastaví za tátou, aby si mu postěžovala na Hejlovy. Konflikt s Lenkou si samozřejmě upraví po svém. Z Hejlových udělá problémovou partaj, která jí hází klacky pod nohy a klidně ruší předem domluvené záležitosti týkající se domu.

Rekonstrukci jejich bytu nemíní v žádném případě stopnout, aby nepřišla o zájemce, jenž je ochoten za nájem královsky zaplatit. Proto požádá tátu, aby si s Hejlovými promluvil. Ten jí to přislíbí. Zároveň se s ní ale domluví, že pro dnešek pošle řemeslníka domů, aby nebylo zbytečně zle. A pak jí dá slíbených devadesát tisíc na zaplacení zálohy na rekonstrukci jejího bytu... Jak dopadne Klářino nečekané setkání s Jitkou Farskou? A jak její schůzka s architektem? Kdo ji rozruší natolik, že si bude muset vzít další léky na uklidnění? S kým vším dnes bude mít Klára konflikt? A jak její blízcí ustojí zprávu o její náhlé smrti? Co to s nimi udělá?

Běsnící Jarda
Starostlivý Jarda zajde hned ráno za Lenkou do nemocnice. Před jejím pokojem se náhodou setká s Lenčiným ošetřujícím lékařem, jenž ho ujistí, že Lenka i dítě jsou momentálně v pořádku. Bude na něj však apelovat, aby Lenku již nevystavoval dalším stresovým situacím. Jarda nebude mít tušení, o čem mluví, a tak mu lékař řekne o Lenčině konfliktu s řemeslníkem. V Jardovi to začne pořádně vřít, ovšem před Lenkou se bude snažit svůj hněv ovládnout... Co všechno Lenka Jardovi prozradí? Proč pojede Jarda z nemocnice rovnou za Klárou? Kdo to od něj schytá jako první? S čím vším se vytočený Jarda svěří Peškovi? Co se od Lenky dozví Ivana? A co Jardu i Ivanu hodně zasáhne?

Adriana na útěku
Adriana moc dobře ví, že dnes má máma předat staviteli zálohu v hotovosti a že je to slušný balík peněz. Od rána proto bude hlídkovat u domu a čekat, až bude vzduch čistý. Máminy peníze na rekonstrukci totiž budou její poslední šancí na záchranu. Jakmile Adriana spatří mámu odcházet z domu, rychle se zmobilizuje k akci. Tajně vejde do jejího bytu a ihned ho začne prohledávat, aby našla co nejrychleji peníze určené na rekonstrukci. Jenže loupež se začne nečekaně komplikovat... Co všechno Adriana mámě ukradne? Kdo se na ni bude dobývat? Jak se o její krádeži dozví Klára? S čím se Adriana svěří Eddiemu? Udá Klára vlastní dceru na policii?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 15.1.2014 - 2525. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz