Ulice 16.1.2014 - 2526. díl

Vlastimil Pešek bude stále v šoku z Klářiny smrti. V noci nebude moci spát, nebude mít ani dost sil, aby si zašel ven zakouřit. A tak ho Amálie brzy ráno objeví sedět jen v pyžamu na schodech, jež se staly Kláře osudnými, s cigaretami v jedné ruce a s mobilem v druhé.

Vlastimil Pešek se bude stále snažit spojit s Adrianou, ale ta bude pořád mimo signál. Ještě než stačí Amálie s Vlastimilem zajít zpět do bytu, narazí na ně Ivana s malou Mirinkou. Okamžitě panu Peškovi bude kondolovat, ale ten jako by dění kolem sebe snad ani nevnímal. Amálie i Libor si o něj budou dělat obrovskou starost. Pokud nezačne alespoň pít, hrozí, že zkolabuje. A aby toho nebylo málo, bude muset Vlastimil řešit spoustu záležitostí spojených právě se skonem jeho jediné dcery... Jak to bude dál s rekonstrukcí u Hejlových? A jak s rekonstrukcí Klářina bytu? Domůže se řemeslník svých peněz? Jak Vlastimil Pešek ustojí policejní výslech kvůli smrti Kláry? Co všechno se vyšetřovatel dozví od Nyklové? A podaří se Vlastimilu Peškovi konečně spojit s Adrianou?

Farští a Klářina smrt
Jitka pošle brzy ráno Oldovi zprávu, aby se za ní co nejdříve zastavil. Ten bude po jejich včerejší hádce stále podebraný, ale za manželkou se hned vypraví. Když se dozví, že s ním chce Jitka mluvit kvůli Kláře, okamžitě začne vidět rudě. Jenže když mu Jitka vzápětí oznámí, že Klára je mrtvá, bude to pro něj obrovský šok... Jak to bude mezi Jitkou a Oldou dál? Jak Klářina smrt ovlivní jejich vztah? A jak se s náhlým skonem Kláry vyrovnává Simona?

Hejlovi den po Klářine smrti
Jarda ani dnes nevynechá návštěvu Lenky v nemocnici. Přestože se bude tvářit, že se nic neděje, Lenka na něm okamžitě pozná, že jí něco tají. Jarda se zpočátku bude snažit z přímé odpovědi vykroutit. Pak jí o smrti Kláry přece jen poví, ale hodně opatrně, aby ji nerozrušil. Lenku to překvapí, něco takového by opravdu nečekala. Jardovi přizná, že teď má kvůli Kláře dokonce i pocit viny... S čím se svěří Jarda jí? Proč budou mít oba dva výčitky svědomí? Jak na tom Lenka vlastně je? A jak ponese smrt Kláry Miriam?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 16.1.2014 - 2526. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz