Ulice 17.1.2014 - 2527. díl

Amálie bude mít o skleslého Vlastimila opět starost. Pan Pešek se jí přizná, že v noci toho zase moc nenaspal. Ale prášky na spaní odmítne. Naopak se jí svěří s odhodláním začít normálně fungovat. Přes den si prostě zajde na delší procházku s Máňou a pak bude zařizovat pohřeb.

Přestože se Vlastimil Pešek bude snažit vše ustát, bude toho na něj ažaž. Venku ho hned odchytí zvědavá Nyklová, aby zjistila, co se Kláře vlastně stalo. Navrch Vlastimil Pešek zjistí, že v místech, kde kdysi bývala pohřební služba, dnes nabízí své služby nehtové studio. A tak zavolá Jardovi s prosbou o pomoc... Jak zařizování dceřina pohřbu Vlastimil Pešek zvládne? Co pro něj dnes bude největší ranou? Co všechno si po tragickém skonu Kláry uvědomí? Kdo pro něj bude v těchto chvílích největší oporou? A ozve se mu konečně Adriana?

Ema v průšvihu
Pololetí se blíží, a tak bude Bedřicha ráno zajímat, jak si Franta vede ve škole. Ten se bude tvářit, že je všechno v pohodě. Ujistí ho, že nějak zvládne i písemku z chemie, jež ho čeká v pondělí. Pro něj je nyní prostě prioritou kapela. Jenže Bedřich to bude vidět jinak. Frantu upozorní, že by měl ve škole zase máknout a víc se učit. Franta mu to odkývá, ovšem už odpoledne ho naštve nedodržením jejich domluvy... Co je podle Borise pro kapelu nyní nejdůležitější? Jak dopadne dnešní Bedřichova výchovná lekce? Proč si z něj bude Matouš utahovat? Jaký průšvih hrozí Emě? Dokáže jí někdo pomoci?

Miladino těhotenství
Vilma Nyklová si po rozhovoru se zničeným panem Peškem uvědomí, jak málo stačí, aby se stalo neštěstí. A jako správná šéfová se rozhodne zminimalizovat riziko nehody ve své firmě. Svolá si všechny své podřízené, aby si zkontrolovala, zda nosí bezpečnostní obuv. A to, co uvidí, ji ani trochu nepotěší. Hříšníkům nařídí, aby si okamžitě pořídili novou obuv do práce. Dokonce jim i slíbí, že jim ji proplatí. To Lumír s Miladou budou mít den daleko radostnější. Milada totiž bude mít pro Lumíra obrovskou novinku... Bude z Lumíra konečně tatínek? Co bude Nyklové a Urbanové na Miladě a Lumírovi hned nápadné? Z čeho jim půjde hlava kolem? A co všechno se dnes večer odehraje u Lumíra doma?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 17.1.2014 - 2527. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz