Ulice 20.1.2014 - 2528. díl

Vlastimilu Peškovi se ozve pohřební služba. Požádá ho, aby jim dovezl šaty pro Kláru na poslední rozloučení a hudbu, kterou měla ráda. Vlastimila Peška to trochu zaskočí, protože se do dceřina bytu stále nemůže dostat.

U sebe doma začne Vlastimil Pešek hledat památeční brož. Jenže krabička, v níž měl rodinný šperk uložený, bude prázdná. A aby toho nebylo málo, od Mikiho se Vlastimil Pešek dozví, že Adriana se dosud neozvala ani nepřihlásila na sociální síti. Takže stále netuší, k jakému neštěstí minulý týden došlo. Miki Peškovi poradí, aby se na Adrianu pozeptal jejích známých… Co všechno se Vlastimil Pešek dozví od Eddieho? Co pro něj bude největším překvapením? Co všechno si bude pan Pešek vyčítat? A s jakou další ranou se bude muset vyrovnat?

Nyklová s Urbanovou v nemilosti
Nyklová s Urbanovou po pátku nepochybují, že vnouče je na cestě. Dokonce už budou vybírat i kočárek. A nebyly by to ony, aby se hned taky nezačaly dohadovat, která z nich si ho užije víc. Před Miladou se ale budou tvářit, jako by se nic nedělo. Zároveň však budou nenápadně vyzvídat, jak se dnes cítí. Když se dozví, že se chce pustit do mytí oken, okamžitě jí to začnou rozmlouvat. Pro Miladu bude jejich přehnaná péče poslední kapkou. Ty dvě to od ní schytají tak, že se budou jenom divit… K čemu všemu se zkroušená dvojka přizná Lumírovi? Proč si Lumír zajde pro rady za zkušenými ženáči Jardou a Bedřichem? Vezme Milada Nyklovou a tetu na milost? A čím Lumír všechny tři překvapí?

Frantovy trable s rodiči
Franta bude lákat Viki do zkušebny, ale ta bude muset odmítnout. Dnes se má vrátit z cest její táta, takže jí začíná zase zostřený režim. O pár hodin později však bude všechno jinak. Viki zjistí, že ještě dnes má odpoledne volné. Okamžitě pošle zprávu Frantovi, jenž se právě bude chystat s Borisem na zkoušku. Kvůli Viki ji na poslední chvíli zruší, přestože Borisovi se to nebude ani trochu líbit… Čím Frantu nepříjemně zaskočí Anča s mámou? O jaké trapasy se mu rodiče postarají? Čím Franta vykolejí Anču i Bedřicha?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 20.1.2014 - 2528. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz