Ulice 21.1.2014 - 2529. díl

Viki bude nadšená z Frantových rodičů. Její rodiče by jim soukromí v pokoji neposkytli ani náhodou. Navíc Frantův táta s nimi hraje i v kapele! To Franta uzná. Jenže právě kvůli kapele se vzápětí chytne s Borisem.

Boris vypění, jen co se dozví, že s nimi dnes Viki půjde na zkoušku. Podle něj ženská do kapele prostě nepatří. Viki se ale nedá a vpálí mu jako protiargument jména známých rockerek. Na to už Boris nebude mít co říct. Navíc později sám uzná, že Viki jako zpěvačka docela ujde... Jak je možné, že Viki nachytá v Bedřichově dílně její otec? Proč se na něj Franta vrhne? Jak jejich potyčka dopadne? Proč bude Franta naštvaný na Bedřicha? A proč se bude o Viki bát?

Pátrání po Adrianě
Vlastimil Pešek bude kvůli Adrianě hodně přešlý i ráno. Stále nebude moci uvěřit tomu, jak je Adriana zkažená. Netušil, že jeho vnučka je zlodějka. Amálie se však Adriany zastane. Podle ní jen chtěla vyřešit svou situaci a šlápla vedle. Vlastimil Pešek by si to s vnučkou rád vyřídil, jenže ani neví, kde ji hledat. Dokonce ho napadne, že to zkusí přes policii. Vždyť dnes se za ním policisté sami zastaví, aby si za jejich asistence mohl vzít z Klářina bytu věci potřebné na její pohřeb. Amálie Vlastimilovi nabídne, že tam půjde s ním. Pan Pešek ji však ujistí, že to zvládne sám... Opravdu je Vlastimil Pešek natolik silný, aby ustál návštěvu Klářina bytu? Co všechno řekne policistovi o Adrianě? Jak ji bude chtít najít? Co se o ní dnes dozví? A co ho zasáhne?

Lenka je zpět z nemocnice
Šťastný Jarda si dnes doveze domů z nemocnice Lenku. Dokonce si kvůli tomu vezme na celý den volno, aby mohl být s ní a pečovat o ni. V nemocnici mu totiž kladli na srdce, aby Lenka jen odpočívala. A přesně to jí Jarda nařídí jako hlavní program dne. O vše ostatní se postará on a babičky. Jarda ale z práce omylem odveze důležité dokumenty, jež budou Bedřich s Matoušem potřebovat. Nezbude mu nic jiného než Lenku nechat doma samotnou a dokumenty do dílny odvézt... Jak se činorodá Lenka zabaví? Co pro ni bude vysvobozením? Co jí Miriam slíbí? Čím Jarda dostane Ivanu? Jak si dnes Jarda poradí s vlastní dcerou? A proč má babička Miriam u Miri černý puntík?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 21.1.2014 - 2529. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz