Ulice 24.1.2014 - 2532. díl

Vašek bude Šímu vypravovat do školky sám, aby se Gábina mohla prospat. Moc mu to ale nepůjde, čímž Šímu docela dobře pobaví. Když se vrátí ze školky později domů, Gábina už bude vzhůru. Přizná, že takhle dobře se před zkouškou již dlouho necítila.

Ani se moc nebude zlobit na Vaška, že jí přeřídil budík. Naopak bude ráda, že v něm má takovou oporou. Zato Hynek bude od rána nabroušený kvůli novému bydlení Gábiny a Šímy. Oldovi se svěří, že by na Gábinu nejraději poštval sociálku nebo si vzal syna k sobě domů, kde má skvělé zázemí a veškerý komfort... Udělá jedno z toho? Proč se dnes Hynek znovu pohádá s Gábinou? Jak dopadne jeho nečekané setkání s Vaškem v Gábinině novém obydlí? Proč se Vašek začne obávat nejhoršího? Rozpoutá se snad druhé kolo bitvy o Šímu?

Poprask na oslavě Jirkových osmnáctin
Miki bude od brzkého rána v plném nasazení u počítače. Tátovi vysvětlí, že je už ale vlastně na odchodu. Přizná mu, že teď nedává ani sluníčkový optimismus Libušky, ani Borise. Liborovi začne dělat Miki starosti. Tuší, že za jeho náladou se toho skrývá víc, nejen rozchod s Míšou. Rozhodne se proto, že mu nabídne, aby s ním jel o víkendu za Adamem. Libuška mu to schválí jako výborný nápad. Cestou budou mít určitě prostor na to, aby si v klidu promluvili. Podebraný Miki hned po příchodu do školy oznámí Jirkovi, že už to doma prostě nevydrží. Po narozeninách se k němu stěhuje. Jirku to zarazí, ale spíš než Mikiho bude řešit vlastní firmu a večerní oslavu osmnáctin... Co Jirka plánuje? Čím Mikiho dostane Míša? Jak dopadne Jirkova oslava osmnáctin? Co všechno se na ní odehraje v trojúhelníku Miki – Míša – Nanny? Sbalí Nanny Mikiho? Anebo se Miki přeci jen udobří s Míšou? A s čím se Miki svěří panu Peškovi?

Vzpoura proti nahluchlé Nyklové
V pekařství dnes bude velké pozdvižení kvůli vrácenému zboží. Zajíček doveze nazpět od zákazníka deset přepravek s koláčky s tím, že si jich objednal šest, nikoliv šestnáct. Nyklová se hned začne rozčilovat a zkoumat, kde se stala chyba. Zjistí, že ve svém sešitě s objednávkami to má zapsáno správně. Klient si od ní telefonicky objednal šestnáct přepravek zboží. To se ale nebude zdát ani Zuzaně, ani Anče, ani Zajíčkovi... Kde se tedy stala chyba? Proč se Nyklová pohádá se všemi svými podřízenými? Kdo jediný by s tím mohl něco udělat? A jak dopadne test sluchu Vilmy Nyklové?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 24.1.2014 - 2532. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz