Ulice 27.1.2014 - 2533. díl

Zuzana se při první možné příležitosti zeptá Růži, jestli už Nyklové domluvila. Růža si posteskne, že to není vůbec tak jednoduché. Zuzana na ni začne apelovat, aby to udělala co nejdříve, než se něco stane. A potvrzení jejích slov přijde hned vzápětí.

Nyklová skončí jen pár kroků od pekárny pod koly právě projíždějícího auta. Světlana, jež půjde náhodou zrovna kolem, jí hned přispěchá na pomoc. Bude si dělat o Nyklovou starost a zároveň jí bude vrtat hlavou, jak se to mohlo stát. Zuzana jí to vzápětí ozřejmí. Světlana se proto rozhodne, že mámušce promluví do duše... Jak Světlana u Nyklové pochodí? Jak dopadne dnešní Světlanino setkání s Lumírem? Jak vyřeší prekérní situaci se šéfkou Růža? A jak se k tomu všemu postaví Lumír s Miladou?

Miki pálí mosty?
Přešlý Miki bude ráno balit do pytle Míšiny věci. Boris hned začne vyzvídat, jestli náhodou nelikviduje jeho nepořádek, jak mu už několikrát vyhrožoval. Miki ho ujistí, že jeho se to tentokrát netýká, a pak mu řekne pravdu. Boris ho překvapí svou reakcí. Nebude se v tom dál pitvat, jen mu doporučí, aby se už přestal užírat. Jenže právě to Miki nedovede. A stejně na tom bude i Míša. Jen co vejde do třídy, Nanny si do ní rýpne kvůli jejímu pátečnímu výstupu v Coolně. Jana odkáže Nanny do patřičných mezí, jenže vzápětí Míša dostane další ťafku, tentokrát od Mikiho. Přede všemi spolužáky jí dá v pytli její věci, které u něj měla... Co bude pro Míšu největší ranou? Čím Kalina dostane Mikiho a Jirku? A proč se Miki večer poštěká s Borisem?

Hynek chce Šímu
Gábina věří, že se jí konečně začíná dařit. Jakmile jí však zavolá Hynek, začne se obávat dalších problémů. Bude jí jasné, že s ní bude chtít řešit její nové bydlení s Vaškem. Hynek podle ní prostě nedokáže přijmout fakt, že je spousta věcí jinak. Opravdu? Co Hynka nejvíc štve? Co všechno Hynek prozradí Oldovi? Čím Hynek zaskočí Gábinu? Bude s ní znovu bojovat o Šímu? A co na Gábinino nové bydlení a na Vaška řekne Denisa?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 27.1.2014 - 2533. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz